Aquest any els alumnes de sisè han volgut participar en una proposta que es realitza a les sessions d’Educació Física. Aquesta proposta els servirà com a element motivador per poder entrenar i preparar-se per la gran Biatló que se celebrarà el 6 de juny.

Vam estar pensant com ho podíem fer i va sorgir la idea de fer un viatge fictici a un país proposat pels nens i nenes de sisè.

El primer pas va estar cercar un país que els agradés molt i tinguessin il·lusió per anar a visitar algun dia i ho podien fer per grups o individualment. Van haver de buscar informació per després fer una petita presentació als seus companys/es. On explicaven la distància que hi ha, la cultura, llocs curiosos, llocs importants, el menjar típic, etc.

Una vegada obtinguda la informació i preparades les presentacions, havien d’intentar convèncer els seus companys per escollir el seu país. En finalitzar aquestes presentacions vam fer una votació i vam seleccionar un dels països exposats.

La informació principal que necessitàvem per realitzar el projecte era saber la distància que hi ha entre Barcelona i el país seleccionat.

Al final vam seleccionar Itàlia, concretament Milà. La distància que hi ha entre Barcelona i Milà és de 822  km en línia recta i 982,2 km per carretera.

Vam estar parlant que com el biatló és córrer i nedar vam seleccionar de fer la distància en línia recta, ja que passa per alguns camins i també pel mar Mediterrani.

Entrenament de natació (Lila)

He fet 85 piscines durant la setmana. M’ho he passat molt bé i com que ara ja fa bon temps he nedat a la piscina exterior.
He nedat els 4 estils i també he bussejat.
M’he sentit molt bé.
Adéu.

Entrenament Ona

Hola!!
La Laura i jo hem fet 275m nedant. Va ser molt guay hem anat al Masnou.
Jo avui 27/05/18  he fet 250m de crol,
Ha estat molt guay!!!
 

entrenament natacio lila

El dimecres passat vaig fer 50 piscines: 14 d’esquena, 6 bussejant  i 30 de crol. Va estar un total de
Em vaig sentir bé, ja que és una cosa que estic acostumada a fer.
Sento no haver pogut ficar la foto però el pròxim entrenament o faré.
 
Adéu… Llegeix més»

Entrenament Abril


Ja fa algunes setmanes, vaig anar a menorca i vam fer una excursió corrents fins a una bassa anomenada “sa bassa verda”.
El recorregut va ser de 6 km.

Desafiament de Guerrers (Jose)

Ahir diumenge vaig realitzar la cursa “Desafiament de Guerrers” on vaig fer 12 km de cursa i 25 obstacles que havia d’anar superant. Els obstacles que em vaig trobar eren: pujar a la corda, portar un sac ple de sorra a l’esquena, escalar murs, etc. Va… Llegeix més»

Entrenament natació Abril

Avui he anat a casa dels meus cosins i he fet 30 piscines en una piscina de 10m. En total 300 metres, es poc però no tenia gaire temps, ha estat senzill i no m’he cansat gaire, estic molt més tranquila perque desde l’agost no… Llegeix més»

Entrenament piscina Abril

Hola, sóc l’Abril.
Avui he anat a casa dels meus avis, tenen una piscina de 8 metres i n’he fet 50 un total de 400 metres.
He pasat una mica de fred el que ha fet q al final volgues sortir.
No hi he estat molta estona. I m’he… Llegeix més»