Skip notícies del lloc

Notícies del lloc

Picture of Gestor Moodle Assís
Casals d'ESTIU
by Gestor Moodle Assís - Thursday, 28 May 2015, 9:34 AM
 

Ja olorem les vacances i les activitats d'estiu. Com cada any a l'escola es realitzen els casals d'estiu per Educació Infantil i Primària. Als documents adjunts podeu trobar la informació i el full d'inscripció.

 
Picture of Cap  Estudis d'ESO
Visita al Cottolengo
by Cap Estudis d'ESO - Monday, 18 May 2015, 2:02 PM
 

Els alumnes de 4t han visitat la Casa del Cottolengo del Padre Alegre. Aquesta institució acull malalts incurables i pobres, i les religioses que se'n cuiden confien que la providència divina no les deixarà sense res que necessitin els seus malalts. Aquesta visita, certament, remou consciències i sensibilitza els joves vers el voluntariat.


 
Picture of Cap  Estudis d'ESO
Educació en justícia
by Cap Estudis d'ESO - Thursday, 14 May 2015, 4:27 PM
 

L'alumnat de 4t d'ESO ha assistit a una mediació i un judici simulats on han pogut veure de primera mà les tasques d'advocats, fiscals i jutges. Ha estat una experiència molt interessant. A més, la Mireia i l'Ismael han actuat com a membres del conflicte simulat i ho han fet molt bé. El tracte amb tots els professionals ha estat exquisit i ens ha permès a tots viure en directe situacions que sovint hem vist només a la televisió.


 
Picture of Cap  Estudis d'ESO
Casal d'Avis de Premià de Mar
by Cap Estudis d'ESO - Tuesday, 12 May 2015, 7:47 AM
 

L'alumnat de 3r d'ESO ha anat al Casal dels avis del poble a fer-los una visita. Cada grup tenia preparades unes preguntes per començar a xerrar amb ells i han passat, tots plegats, la tarda de manera molt distreta. Ha estat un tast interessant de la tasca del voluntariat. 
Picture of Cap  Estudis d'ESO
Fem Mates 2015
by Cap Estudis d'ESO - Monday, 11 May 2015, 7:47 AM
 

La Lina Sun, alumna de 1r, va participar el dissabte passat a Vic en la final del concurs matemàtic Fem Mates. Va ser una jornada plena de jocs, gimcanes matemàtiques per la ciutat i fins i tot un examen! Va trobar-se amb alumnes de tot Catalunya, tots amb el mateix objectiu: gaudir de les matemàtiques!