TUTORIA 1r
- Professorat editor: Estel Turon
Mòdul format per set unitats formatives: UF1: Pans hiperhidratats UF2: Pans hipohidratats UF3: Pans de flama i pans d’altres farines UF4: Pans enriquits UF5: Brioxeria i especialitats fregides UF6: Croissanteria i brioxeria fullada UF7: Tecnologia
- Professorat editor: Noel Lopez
- Professorat editor: Estel Turon
M202 PROCESSOS BÀSICS DE PASTISSERIA I REBOSTERIA
- Professorat editor: Jordi Garcia
- Professorat editor: Estel Turon
M4 Processos basics de Pastisseria
- Professorat editor: Noel Lopez
- Professorat editor: Estel Turon
M5 PRODUCTES D’OBRADOR
VICKI MARTIN
El mòdul està format per tres unitats formatives i te una durada de 132 hores. Es tractarà temes relacionats amb l'industria alimentàries en general i productes de forneria i pastisseria en concret.
- Professorat editor: Ferran Masip i Clarà
- Professorat editor: Estel Turon