Espai de comunicació i treball amb els famílies.

Espacio de comunicación y trabajo con las familias.


Informacions diverses i comunicacions a les famílies.

 • 1r trimestre: “L’emocionant camí cap a l’autonomia.” Us proposem un espai de reflexió on poguem parlar i treballar plegats habilitats, recursos, estratègies i actituds per afavorir  i fomentar  l’autonomia dels vostres fills/filles des de ben petits.  

 • 2n trimestre: “Un món d’emocions musicals” Cantar, ballar, escoltar música i tocar instruments, són activitats que ens estimulen, que fan vibrar les nostres emocions i ens ajuden a començar a identificar-les. Benvinguts a un món d’emocions musicals.

 • 3r trimestre: “Contes per educar les emocions” En aquest taller descobrirem com els pares a través dels contes podeu educar de manera positiva les emocions i els sentiments dels vostres fills i filles. El conte com impulsor de la relació i del desenvolupament de la intel.ligència emocional de l’infant.
 • 1r trimestre: “Juguem plegats?. Jocs per jugar en família”. En aquest taller reflexionarem sobre la importància del joc en el desenvolupament global dels infants. Buscarem estratègies per potenciar-ne l´ús en l’àmbit familiar. Descobrirem alguns dels jocs/joguines que hi ha al mercat i ens inventarem maneres senzilles de poder adaptar-ne més amb l’objectiu de facilitar l’emergència d’espais lúdics compartits amb els vostres fills/es.

 • 2n trimestre: “Autonomia personal”. Us proposem un espai de reflexió en el qual, poguem parlar i experimentar amb vosaltres activitats de la vida diària relacionades amb com ajudar als fills a actuar amb eficàcia i correcció a la taula. Treballarem plegats i parlarem d’habilitats, recursos, estratègies i actituds que poden afavorir que els vostres fills/filles puguin ser cada dia una mica més autònoms.

 • 3r trimestre: “Utilització de la tecnologia en el cicle inicial d’educació primària. Escoltar llibres en Daisy, Contes digitals amb powerpoint i altres, Contes digitals a la web i tauletes” En aquest taller descobrirem diferents formats de contes  i qüestions que són importants que els pares tingueu en compte quan utilitzeu la tecnologia amb els vostres fills. També  recordarem com  accedir al Moodle i al Bloc del CREDV-CRE ONCE Barcelona.
 • 1r trimestre: “Utilització de la tecnologia en el cicle mitjà d’educació primària. La mecanografia: Mekanta, Teclado 2.0, Mekanet i altres jocs per practicar la mecanografia”. En aquest taller comentarem també qüestions que són importants que els pares tingueu en compte quan utilitzeu la tecnologia amb els vostres fills i recordarem com  accedir al Moodle i al Bloc del CREDV-CRE ONCE Barcelona.
 • 2n trimestre: “El llenguatge de la música” En quina llengua s’expressa la música? Quina relació té amb la parla i l’escriptura? Com estimula els altres aprenentatges? Descobrim el llenguatge màgic de la música!
 • 3r trimestre: “Autonomia personal”. Us proposem un espai de reflexió en el qual, poguem parlar i experimentar amb vosaltres activitats de la vida diària relacionades amb la cura personal. Treballarem plegats i parlarem d’habilitats, recursos, estratègies i actituds que poden afavorir que els vostres fills/filles puguin ser cada dia una mica més autònoms.
 • 1r trimestre: “Juguem plegats?. Jocs per jugar en família”. En aquest taller reflexionarem sobre la importància del joc en el desenvolupament global dels infants. Buscarem estratègies per potenciar-ne l´ús en l’àmbit familiar. Descobrirem alguns dels jocs/joguines que hi ha al mercat i ens inventarem maneres senzilles de poder adaptar-ne més amb l’objectiu de facilitar l’emergència d’espais lúdics compartits amb els vostres fills/es. Què és Unobrain?: Jocs accessibles on line dissenyats específicament per millorar la memòria, l’atenció i la rapidesa mental.
 • 2n trimestre: “Utilització de la tecnologia en el cicle superior d’educació primària. Utilització de la tecnologia en l’entorn escolar. Lectura de llibres daisy i transformació a altres formats” En aquest taller també comentarem qüestions que són importants que els pares tingueu en compte quan utilitzeu la tecnologia amb els vostres fills i recordarem com  accedir al Moodle i al Bloc del CREDV-CRE ONCE Barcelona.
 • 3r trimestre: “Autonomia personal”. Us proposem un espai de reflexió en el qual, poguem parlar i experimentar amb vosaltres activitats de la vida diària relacionades amb com ajudar als fills a actuar amb eficàcia i correcció a la taula. Treballarem plegats i parlarem d’habilitats, recursos, estratègies i actituds que poden afavorir que els vostres fills/filles puguin ser cada dia una mica més autònoms.
 • 1r trimestre: “Autonomia personal”. Us proposem un espai de reflexió en el qual, poguem parlar i experimentar amb vosaltres activitats de la vida diària relacionades amb l’autonomia en els desplaçaments. Treballarem plegats i parlarem d’habilitats, recursos, estratègies i actituds que poden afavorir que els vostres fills/filles puguin ser cada dia una mica més autònoms.
 • 2n trimestre: “Utilització de la tecnologia en la ESO. Internet i seguretat” En aquest taller també comentarem qüestions que són importants que els pares tingueu en compte quan utilitzeu la tecnologia amb els vostres fills i recordarem com  accedir al Moodle i al Bloc del CREDV-CRE ONCE Barcelona.
 • 3r trimestre: “Com hem de parlar perquè els adolescents ens escoltin i com hem d’escoltar perquè els adolescents ens parlin”. En aquest taller intentarem pensar conjuntament estratègies que afavoreixin una relació sana entre mares/pares i adolescents, basada en la comunicació sincera, oberta i de respecte mutu.