Col·laboració del CRE ONCE Barcelona en un projecte de Disseny Universal d’Aprenentatge a la UAB

La Facultat de Traducció i d’Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la col·laboració del PIUNE, impulsa un projecte d’innovació docent basat en l’accessibilitat universal als estudis.
Professionals del CRE ONCE Barcelona han participat com assessors en accessibilitat en l’àrea de la discapacitat visual.
La Facultat… Llegeix més»

Publicació de la Guia “Intervenció educativa en l’alumnat amb sordceguesa”

El passat dimecres dia 15 de novembre el Centre Nacional d’Innovació i Recerca Educativa (CNIIE) del Ministeri d’educació Cultura i Esport ha publicat la Guia “Intervenció educativa en l’alumnat amb sordceguesa” a la que es pot accedir a través del Link
https://sede.educacion.gob.es/publiventa/descarga.action?f_codigo_agc=18731
Es tracta d’una… Llegeix més»

Taller per a families de Cicle Mitjà d’Educació Primària al CRE. Mecanografia: Mekanta, Teclado 2.0, Mekanet i altres jocs.


Demà dimecres 15 de novembre de 2017 es celebrarà, a les instal·lacions del CRE ONCE Barcelona, el Taller “Utilització de la tecnologia en el cicle mitjà d’educació primària. La mecanografia: Mekanta, Teclado 2.0, Mekanet i altres jocs per practicar la mecanografia”.
El domini del teclat… Llegeix més»

Curs “Tecnologia i accessibilitat. Per un món educatiu més inclusiu”. CUIMPB – Centre Ernest Lluch – Fundación ONCE 
 
El Consorci Universitat Internacional Menéndez Pelayo Barcelona (CUIMPB) – Centre Ernest Lluch, en col·laboració amb la Fundació ONCE, ens proposen el curs el proper dijous 23 de novembre de 2017:
“Tecnologia i accessibilitat. Per un món educatiu més inclusiu”.
Contingut: Com podem ajudar que els… Llegeix més»

Inauguració del curs escolar 2017-18

Avui realitzem l’acte d’inauguració del nou curs escolar 2017-2018 del CREDV/CRE ONCE Barcelona, amb el següent programa:
12.00 h           Benvinguda i parlaments a càrrec de: Direcció CREDV/CRE ONCE, Sra. Mercè Esteve, Subdirectora General d’Ordenació i Atenció a la Diversitat, del Departament d’Ensenyament.
12.40 h           Treball amb les… Llegeix més»