Publicació de la Guia “Intervenció educativa en l’alumnat amb sordceguesa”

El passat dimecres dia 15 de novembre el Centre Nacional d’Innovació i Recerca Educativa (CNIIE) del Ministeri d’educació Cultura i Esport ha publicat la Guia “Intervenció educativa en l’alumnat amb sordceguesa” a la que es pot accedir a través del Link
https://sede.educacion.gob.es/publiventa/descarga.action?f_codigo_agc=18731
Es tracta d’una… Llegeix més»

Taller per a families de Cicle Mitjà d’Educació Primària al CRE. Mecanografia: Mekanta, Teclado 2.0, Mekanet i altres jocs.


Demà dimecres 15 de novembre de 2017 es celebrarà, a les instal·lacions del CRE ONCE Barcelona, el Taller “Utilització de la tecnologia en el cicle mitjà d’educació primària. La mecanografia: Mekanta, Teclado 2.0, Mekanet i altres jocs per practicar la mecanografia”.
El domini del teclat… Llegeix més»

Curs “Tecnologia i accessibilitat. Per un món educatiu més inclusiu”. CUIMPB – Centre Ernest Lluch – Fundación ONCE 
 
El Consorci Universitat Internacional Menéndez Pelayo Barcelona (CUIMPB) – Centre Ernest Lluch, en col·laboració amb la Fundació ONCE, ens proposen el curs el proper dijous 23 de novembre de 2017:
“Tecnologia i accessibilitat. Per un món educatiu més inclusiu”.
Contingut: Com podem ajudar que els… Llegeix més»

Inauguració del curs escolar 2017-18

Avui realitzem l’acte d’inauguració del nou curs escolar 2017-2018 del CREDV/CRE ONCE Barcelona, amb el següent programa:
12.00 h           Benvinguda i parlaments a càrrec de: Direcció CREDV/CRE ONCE, Sra. Mercè Esteve, Subdirectora General d’Ordenació i Atenció a la Diversitat, del Departament d’Ensenyament.
12.40 h           Treball amb les… Llegeix més»

MÚSICA A LES MANS 11ª EDICIÓ

Imatge: Mans amb notes musicals
 
Com cada any celebrarem la propera edició de “Música a les mans”. Us esperem dissabte 20 de maig 2017!
Us avancem el programa:
10.00-10.30h Rebuda dels participants al vestíbul del CRE i esmorzar. Entrada per la DT de l’ONCE a Barcelona (C/… Llegeix més»

Mecanografia interactiva ONCE (MIO)


Llançament de la Mecanografia Interactiva ONCE (MIO), un projecte que hem desenvolupat per a l’aprenentatge de la mecanografia i que està dirigit especialment als nostres alumnes adults.
Està dirigida a persones cegues o amb una resta de visió que vulguin conèixer i aprendre la disposició… Llegeix més»