Menjador escolar

menjador 1El centre disposa de servei de menjador escolar durant tot el curs, inclòs el mes de juny, quan l’alumnat surt a les 13:00h, el servei de menjador es prolonga fins les 15:00h, hora a la que s’ha d’anar a recollir els nens/-es.

El dinar es prepara a la cuina del col·legi, tenim cuina pròpia, amb un menú equilibrat, seguint la dieta mediterrània i típica de les nostres terres.

L’alumnat que pateixi alguna malaltia crònica com celiaquia, diabetis o intolerància a algun aliment se li adaptarà el menú o podrà portar la carmanyola amb el dinar de casa. En aquests casos s’ha de parlar amb la titular del centre.

La inscripció al menjador es realitzarà en el moment de la preinscripció per als alumnes nous.

Preu del servei de menjador escolar
Quota mensual 125 €
Quota diària 8.5 €

L’alumnat que ja està al centre ho comunicarà a la porteria del col·legi a principi de curs i els que facin ús del servei  esporàdicament , ho comunicaran a la porteria no més tard de les 9:00h del matí del dia que s’han de quedar a dinar.

Porteria del col·legi: M. Carmen, telf. 977 74 01 62

 Menú mensual:

Setmana
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
1a

Cigrons estofats amb pastanaga i carbassó

***

Truita a la francesa amb tomàquet

***

Prèssec en almívar

Mongeta tendra i patata

***

Hamburguesa de vedella a la planxa amb xampinyons

***

Llesques de pera al natural

Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge

***

Filet de lluç amb amanida de pastanaga ratllada

***

Iogurt

Amanida d’enciam, tomàquet i blat de moro

***

Paella mixta (carn i peix)

***

Plàtan

Crema de pastanaga amb rostes

***

Pi de pollastre amb patates fregides

***

Mandarines

2a
Espirals de colors amb salsa de formatges

***

Bastonets de lluç amb enciam i olives

***

Poma

Arròs amb salsa de tomàquet

***

Botifarra a la planxa amb pastanaga ratllada

***

Petit Suisse

Sopa de verdures

***

Pollastre al forn amb patates fregides

***

Rodanxes de taronja amb sucre

Fideuà

***

Ou fregit amb samfaina

***

Raïm

Llenties guisades amb ceba i pastanaga

***

Filet de lluç amb tomàquet

***

Pera

3a

Macarrons amb salsa de tomàquet i ceba

***

Salsitxa amb enciam

***

Iogurt

Mongetes blanques guisades amb porro i pastanaga

***

Truita de patata amb tomàquet amanit

***

Poma

Sopa de pistons amb pilotes de carn d’olla

***

Filet de lluç amb escalivada (pebrot, albergínia, patata i ceba)

***

Taronja

Patata amb mongeta tendra i ceba

***

Pollastre rostit amb amanida de tomàquet

***

Crema catalana

Arròs tres delícies (pastanaga. truita i pèsols)

***

Carn magra de porc al forn amb amanida d’enciam

***

Plàtan

4a
Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba

***

Croquetes amb patates fregides

***

Rodanxes de taronja amb sucre

Llescat de patata, tomàquet i ceba al forn

***

Llibrets de llom amb enciam, blat de moro i olives

***

Petit Suisse

Escudella (galets, cigrons i pastanaga)

***

Broqueta de pollastre a la planxa amb amanida de tomàquet

***

Raïm

Crema de porros

***

Mandnguilles amb salsa de tomàquet

***

Macedònia de fruites de temporada

Espaguetis a la carbonara amb pernil dolç i xampinyons

***

Truita a la francesa amb pastanaga ratllada

***

Pera