Celebrem el Nadal

Celebrem el Nadal

per David Osuna -
Nombre de respostes: 0

Benvolgudes famílies,

S’acosta el Nadal, festa gran per tots nosaltres en la qual ens reunim en família per a celebrar la Bona Nova del Naixement de Jesús. Com cada any també ho volem celebrar amb tots vosaltres reunint-nos el proper dissabte 20 de desembre al pati de la nostra escola on a les 17h celebrarem l’Eucaristia i a continuació la tradicional cantada de Nadales per part dels alumnes de Parvulari, Primària i Secundària. Seguidament podreu gaudir dels torrons i neules que ens ofereix l’AMPA de l’escola i prendre un refresc que vendran els alumnes de 4t. d’ESO per recollir fons pel viatge de fi de curs. Recordeu als vostres fills/es que poden portar la seva carta als Reis ja que també ens visitarà com sempre el Patge Reial.

Com ja sabeu, la nostra escola col·labora activament amb la Marató de TV3. Tot i que aquest any no hagin coincidit en el calendari, ho seguirem fent, donant íntegrament el valor de la entrada a aquesta causa. El preu per persona és, com sempre, de 2 euros. Els alumnes cantaires no han d’abonar entrada.

També tornareu a trobar a la venda un DVD amb tots els vídeos que anireu veient al llarg de la cantada així com d’altres continguts extres molt divertits. El preu és de 5 euros i també serà donat a la Marató de TV3.

Els nostres alumnes i mestres estan preparant amb molta il·lusió aquesta gran celebració i esperem que la gaudiu com nosaltres.

Us esperem dissabte!