KORFBAL

Dins del bloc d’Activitat Física i Esports, els alumnes de sisè de Educació Primària han començat a aprendre un nou esport; el Korfbal. Aquest és un esport creat per un mestre d’educació física holandès adaptant un esport suec molt popular; el ringball.
El korfball consisteix a… Llegeix més»

Spiribol

Ahir tots els nens i nenes de l’escola vam jugar al Spiribol. És molt divertit!

Consisteix en passar una pilota de tennis (que està cordada a una corda i lligada a un pal alt de ferro) al voltant del pal. Has de donar-li amb la mà perquè faci voltes. Vam jugar per parelles. Hi havia el camp i la grada. Segons el que ens deia el Chus, l’entrenador, havíem d’anar a un lloc o a un altre. Al acabar ens van regalar un adhesiu i una polsera dels mateixos colors que el pa… Llegeix més»

Treballem el cos

Els nens i nenes de P3 treballem el cos i les seves parts. Per això dos nens: en Genís i la Paula ens han fet de models.

Hem après els seus noms ( cap, panxa, dits, extremitats…) i a col·locarlos en el seu lloc corresponent. … Llegeix més»

Carnestoltes!

Avui és el segon dia de Carnestoltes. I com era d’esperar, el rei ens va encomanar una gran tasca: portar un antifaç. Amb la melodía d’Spiderman hem entrat aquest matí ben emmascarats i al pati no hem restat aturats!!

Llegeix més»

QUI DIU QUE LES MATEMÀTIQUES NO PODEN SER DIVERTIDES?

Us proposem una visita al Museu de les Matemàtiques de Catalunya. Allà podreu gaudir de les “Experiències matemàtiques”, tota una col·lecció de jocs, construccions, trencaclosques, caleidoscopis i altres elements agrupats en sales dedicades a la Geometria, els Miralls, Càlcul i estadística, Combinatòria i estratègia, i… Llegeix més»

SardaTIC, el concert!

Els alumnes de 5è de primària hem començat el projecte de música, SardaTIC. Es tracta d’un projecte telemàtic que ens acosta al món de la sardana i de la cobla. Per això, hem assistit a un concert de cobla.  Ens han presentat tots els instruments. Ha… Llegeix més»

Have fun!

Els alumnes de 5è i 6è han assistit a la representació de l’obra “Robin Hood” en anglès.

Han gaudit d’un espectacle a la seva mida, on han pogut participar-hi cantant, actuant a l’escenari i entrevistant als actors… Llegeix més»

Aprenem a investigar

Els alumnes de 5è han visitat les instal·lacions del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, on han vist als investigadors i ells mateixos s’han convertit en científics. Han realitzat el taller sobre la cèl·lula, observant a través del microscopi, creant una maqueta i fent un… Llegeix més»

Dia de la PAU

Estem convençuts que un món millor és possible, que a la terra hi cap tothom i tots tenim dret a gaudir de la vida.
Construïm i recorrem junts el camí que porta cap la Pau. Comprometem-nos a fer realitat aquest somni en què el respecte, l’ amor, la col•laboració, la solidaritat, la comprensió siguin els primers passos.
VOLEM LA PAU A TOT EL MÓN!!!… Llegeix més»

Visita a la biblioteca

El dimarts 7 de febrer els mariners de primer de primària hem anat a visitar la biblioteca de Sant Adrià. Ens han explicat com funciona una biblioteca, hem fet un recorregut per dins i finalment ens han explicat un conte. Després ens han deixat una estona per poder gaudir dels llibres. Ens han convidat a tornar quan vulguem i ens han dit que els dimecres a les 18:00 fan L’hora del conte.… Llegeix més»

SPEAKING

A la classe d’Anglès hem començat una activitat. Consisteix en treballar i perfeccionar la parla en aquest idioma.

Aquesta setmana hem començat amb una activitat per a practicar la parla en anglès. La classe es desdobla i cada grup fa mitja hora d’Speaking. Mentrestant, l’altra meitat del grup fa classe d’Anglès escrita.

Aquesta primera sessió, ens vam posar en parelles per a presentar el nostre company. Havíem de dir el seu nom, on vivia, els seus hobbies… Després l’havíem de presentar davant del grup i quan vam acabar tots, el professor ens va fer preguntes sobre les altres presentacions.

Ens va agradar perquè vam practicar tot el que havíem après de manera escrita. Practicant podem trobar més seguretat en la nostra parla. A més, hem après a pronunciar noves paraules, ja que, quan dèiem alguna malament, el professor ens rectificava. També hem après nou vocabulari.

Trobem que ha sigut una bona idea proposar aquest projecte per a millorar l’anglès i esperem que tiri endavant per a evolucionar la pronunciació… Llegeix més»