PROJECTE L’HORT A L’ESCOLA

Després de la tornada de les vacances de Nadal, els alumnes de P5 van poder recollir les seves faves plantades. Fa justament un mes i mig las van plantar i cada setmana hem anat veient la seva evolució i creixement. Després de tenir cura cada setmana,vam poder observar com havien crescut i finalment cada alumne se les emportarà a casa per observar el seu creixement i aviat la seva floració.… Llegeix més»

Navidad 2017

EN LA SENCILLEZ Y LA HUMILDAD TAL COMO SE MANIFIESTA EL AMOR INCONDICIONAL DE DIOS… ENCONTRAMOS UNA INVITACIÓN A ACOMPAÑARLE Y A DEJARNOS ACOMPAÑAR POR ÉL… EN NUESTRO COMPROMISO DE VIDA POR IR SEMBRANDO HUMANIDAD.
¡FELIZ NAVIDAD! Y…QUE CADA DÍA DE 2018 SIGAMOS CELEBRANDO LA NAVIDAD… Llegeix més»

Cabaret

Els grups de 3r i 4t d’ ESO hem estat al teatre Victòria gaudint del musical “Cabaret”. També, en acabar l’ espectacle, hem tingut l’ oportunitat de visitar les entranyes del teatre per dins, veient, de ben aprop, com es cou una representació.
L’ adaptació i el relat escènic han estat molt ben aconseguits, així com l’ escenografia i la famosa música, que ens ha transportat al Berlín dels anys 30, en ple ascens del nazisme.
Ens ha agradat molt a tots! Esperem repetir l’ experiència del teatre ben aviat!… Llegeix més»

Estampem un arbre de Nadal

Els alumnes i mestres d’Educació han preparat el Nadal i l’Advent. De manera conjunta, i per tal de confeccionar un arbre decoratiu per l’entrada i sortida de l’escola, cada alumne i cada mestre ha fet una estampació de la seva mà.
A més, cada setmana d’Avent, s’ha fet una reflexió conjunta on ens hem anat apropant al naixement de Jesús.… Llegeix més»

Mozart. Projecte de P4

La classe de P4 hem realitzat el miniprojecte de Mozart durant aquest primer trimestre. Hem après i gaudit molt amb la música d’aquest compositor. Aquí us deixem una petita mostra, esperem que us agradi.

Coets.… Llegeix més»

Felicitación del AMPA

Desde el ampa queremos agradecer a todas las familias que han colaborado y participado en las actividades que hemos realizado este trimestre.
Esperamos que os haya llegado a todos el esfuerzo y la ilusión que hemos puesto en todos los proyectos Y deseamos que continuéis a… Llegeix més»