Tallers de Sant Jordi

Avui dia 21 d’abril, hem preparat, gràcies a la comissió de Sant Jordi una tallers, on petits i grans hem gaudit molt. Hem pogut escoltar la llegenda de Sant Jordi al mateix temps que fèiem pulseres, punts de llibre, flors, ens han maquillat…
Gràcies a tots… Llegeix més»

Viurà sempre dins la nostra memòria

Avui dia 14 d’abril de 2017, l’Antonia ja descansa. Sempre estarà present en els nostres cors.

Dissabte dia 15 a partir de les 16h s’obrirà la sala de vetlla al tanatori de Can Ruti de Badalona. Diumenge a les 16h es farà una Eucaristia.

Preguem a Déu Trinitat que l’aculli i l’ompli de goig i vida per sempre… Llegeix més»

Colònies!!

El 30 i 31 de març vam anar de colònies a la Conreria. Vam disfrutar de dos dies de bon temps que ens van deixar gaudir de les activitats que ens tenien preparades.
El dijous vam fer una gimcana per trobar objectes d’un explorador. També vam… Llegeix més»

Som castellers!

Els alumnes de sisè d’E.P. hem realitzat durant aquesta setmana el projecte interdisciplinari “Som Castellers”.
Hem realitzat un estudi sobre tot el que envolta el món casteller; passant des dels orígens i la història dels castells, com van vestits, les colles castelleres més importants de Catalunya, els… Llegeix més»

TV3 i Catalunya Ràdio

El passat dia 5 d’abril els de 3r d’ESO vam fer una visita guiada a TV3 i Catalunya Ràdio, ja que aquesta setmana farem la revista de l’escola durant el crèdit de síntesi. La visita va començar a TV3, on en la primera part vam veure el consell de redacció, la sala de control d’un plató i les funcions que realitzen. Després vam visitar el plató del canal Esport 3 i tot el funcionament fins a l’últim detall, des del decorats, les càmeres, es cromes, els focus i com es connectava amb la sala de control.… Llegeix més»

Damnificats del Perú

Volem agrair, en nom d’Ayne (l’ONG promoguda per les trinitàries –“AYNE = AVUI PER TU … DEMÀ PER MI”-), les aportacions realitzades per mitigar els danys ocasionats per les inundacions. Les nostres ajudes van orientades a la reconstrucció d’habitatges, aigua potable, salut, …
Cal l’immediat (com a emergència) i després, seguir atenent a continuació, ja que amb la primera ajuda no se soluciona el problema.… Llegeix més»