Departament d'Ensenyament XTEC

Programa La Caixa Proinfància

Notícies

INCIDÈNCIES AL SERVEI INTRANET I MOODLE

Enviada per admin el 29/Abr/2016 - 10:56

Des del passat diumenge 24 d'abril el servei de la nostra pàgina web i el moodle que depenen del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya han patit nombroses incidències que no han estat comunicades directament per part del servei responsable.

Aquestes incidències sembla que comtinuaran al llarg d'aquest cap de setmana i es preveuen totalment ressoltes pel proper dilluns 2 de maig.  

A continuació teniu la comunicació oficial publicada a les xarxes de comunicació del Departament. Disculpeu les molèsties i gràcies

Aturada dels serveis del CPD

Aturada dels serveis del CPD

Per tal de portar a terme accions tècniques de resolució de les darreres incidències en els serveis d’Àgora, SAGA, Odissea, XTECBlocs, NODES, intranet i eduroam, divendres 29 d’abril a partir de les 17:00h, tots aquests serveis s’aturaran.

Està previst que durant la tarda de dissabte 30 d'abril aquests serveis es vagin recuperant per a estar totalment operatius el matí del proper dilluns 2 de maig.

Disculpeu les molèsties que aquest fet us pugui ocasionar.


XIIè CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

Enviada per admin el 15/Abr/2016 - 14:35

El passat dimarts, 12 d'abril, l'escola va participar al XIIè  Certamen de Lectura en Veu Alta, organitzat per la Generalitat de Catalunya i l'Enciclopèdia Catalana. 

El Pare Enric d'Ossó va estar representat pels alumnes Andrés Hernández Catalán i Guillem Farré Vicente de 6è de primària en la categoria de Grumets Verds; per Laia Arán i Diego Rodríguez de 1r i 2n ESO respectivament en la categoria de Corsaris i; per Clara Villalobos, Nàyua Chaib, Pablo Muñoz, Paula Malatesta, Jorge Fernández i David Alloza de 3r ESO en la categoria de Tropa de Corsaris.

Tots ells ho van fer genial, van llegir amb convicció, força, vocalitzant, cuidant la dicció i entonant. Aquests certàmens són experiències viscudes que ajuden als nostres alumnes a superar pors, a motivar-se i a créixer com a persones.

Felicitats, nois!


CAMPANYA SOLIDARITAT FUNDEO

Enviada per admin el 12/Abr/2016 - 18:52

Durant aquesta setmana, de l'11 al 15 d'abril, a l'escola realitzem la campanya que organitza FUNDEO: Fundación Enrique de Ossó, Ong que pertany a la Companyia de Santa Teresa de Jesús i pretén la promoció social, cultural del Tercer Món.

Aquest curs se’ns presenta la possibilitat de recolzar l’educació de joves indígenes de la Sierrita (Mèxic) comptant amb un transport diari que afavorirà que aquestes noies i nois, puguin continuar els seus estudis.

Moltes gràcies per la vostra participació!!!

Us adjuntem la circular: CAMPANYA_SOLIDARITAT_FUNDEO.pdf


VISITA DE 4t d'ESO A LA BORSA DE BARCELONA

Enviada per admin el 12/Abr/2016 - 17:02

El dia 17 de març 2016, els nostres alumnes de 4t ESO van visitar la Borsa de Barcelona per participar en l’activitat emmarcada dins de la trobada internacional “Global Money Week”.


56a EDICIÓ DEL CONCURS COCA-COLA JOVES TALENTS DE RELAT BREU

Enviada per admin el 11/Abr/2016 - 13:03

El dia 09 d'abril, la Carmen Manea, el Raül González, la Sara Patricia Giurgiu i la Claudia Leiva van participar el 56è concurs de talents joves de relat breu que patrocina Cocacola realitzat a la Universitat de Barcelona, i que va dirigit a alumnes de 2n d'ESO.

Cada any els hi proporcionen un temes, una frase o una pista en la qual s'han d'inspirar per escriure un relat d'entre 1 i 4 pàgines in situ. Aquest any el tema era una caixa de música que havia de donar peu o estar inclosa en els seus relats, que han de ser creatius. 

Aquest concurs és un concurs a nivell nacional. Es seleccionen alguns relats de Catalunya i desprès, a nivell estatal. Els resultats els sabrem més endavant! Però confiem que nomès l'experiència d'haver estat allà, d'haver conegut com és una universitat per dins i d'haver estat capaços d'inventar en un temps limitat hagi valgut la pena.  
Molta sort!

LA FESTA DE LES MATEMÀTIQUES

Enviada per admin el 11/Abr/2016 - 12:36

Aquests eren alguns dels comentaris de petits i grans, d’alumnes de primària i de secundària, de mestres i alumnes, mentre es desenvolupaven les proves cangur a l’escola el dijous 7 d’abril.

 “Era impressionant pensar que tots estàvem fent problemes de mates!” “Quin silenci. Si érem més de 150!” “Quins nervis. Seran difícils les proves aquest any?. Jo mai he participat!” “Quin ambient més maco. Quines cares de concentració!”

 Va ser una experiència meravellosa contemplar com els nostres alumnes treballaven junts, en una ambient festiu durant la festa de les matemàtiques.

 Moltes gràcies a tots!


PROVES CANGUR 2016

Enviada per admin el 07/Abr/2016 - 11:16

Avui 7 d'abril, 150 alumnes de 5è i 6è de primària, 2n i 3r d'E.S.O. participen a les proves cangur de matemàtiques.

Durant 1 hora el saló d'actes de l'escola es convertirà en una aula magna, on els nois i noies resoldran problemes de raonament i lògica de diferent grau de complexitat segons l'edat, en una jornada d'impuls de les matemàtiques.


Bona feina a tots! TOT SUMA!!!


TARDES EN FAMÍLIA

Enviada per coordinacio el 02/Mar/2016 - 13:12

Benvolgudes famílies,

En agradaria convidar-vos a uns tallers per a mares, pares i nens d'Educació Infantil i Primària, on el principal objectiu serà reflexionar i aprendre estratègies i eines que ajudaran en la tasca d’educar, tot generant un espai de reflexió i diàleg entre família i escola.

Els tallers comptaran amb 3 sessions on es tractaran temes que ens preocupen:

Dia 16 de març a les 17:15h: La intel·ligència emocional de pares i fills: Aturem-nos a pensar com ens sentim i aprendrem a reconèixer i identificar estats emocionals, partint de la pròpia experiència i de la quotidianitat del dia a dia, per tal d’entendre les emocions dels nostres fills i filles.
Dia 7 d'abril a les 17:15h: Estils de comunicació: parlar, escoltar i sentir en família: La pressa se’ns menja i ens influeix en el nostre estil de comunicació. Reflexionarem conjuntament sobre com millorar aquest estil amb estratègies pràctiques per encarar situacions habituals amb els nostres fills i filles (discussions, rebequeries, etc.).
Dia 13 d’abril a les 17:15h: Abordar el conflicte en família: Parlar sobre la naturalitat de l’existència de conflictes tot donant un enfoc positiu i generador d’oportunitats. Aprendrem eines pràctiques per abordar-lo i superar-lo a casa.

En tant que són uns tallers amb places limitades, necessitaríem que omplíssiu un formulari d’inscripció on line clicant al següent enllaç:

Podeu emplenar-lo a Formularis de Google.

O donant el vostre nom pel taller TARDES EN FAMÍLIA, a la recepció.

Us recomanem assistir als tallers amb els vostres fills/es (tot i que no és imprescindible). Les sessions estaran dividides en un espai per a pares i un espai per a nens/es on es treballarà la mateixa temàtica. Al final tots farem una posada en comú mentre compartim un berenar.

Us esperem!!!


PORTES OBERTES 2016-2017

Enviada per admin el 10/Feb/2016 - 12:56

Estimades famílies,

Volem que conegueu la nostra escola en tots els seus aspectes, tant les instal·lacions com les activitats diàries dels nostres alumnes. És per aquest motiu que us convidem a que vingueu a la nostra escola en les jornades de portes obertes que hem preparat.

Per l'etapa d'Educació Infantil s'han preparat dos tipus de visites:

         1.- Xerrada Informativa, es realitzen 2 sessions on us presentem el nostre centre, la nostra línea pedagògica, l'oferta educativa i d'extraescolars, les quotes... Podeu escollir a venir un dels dos dies següents:

                                    - Dimecres 10 de febrer a les 17:30 h.

                                    - Divendres 19 de febrer a les 17:30 h.

         2.- Visita guiada a les classes de P-3, P-4, P-5, per tal que pugueu veure els nostres alumnes en el seu dia a dia. Podeu escollir a venir un  dels dos dies següents i en el torn que més us convingui:

                                    - Dimecres 24 de febrer a les 9:15 h. (matí) o 15:15 h. (tarda). 

                                    - Dijous 25 de febrer a les 9:15 h. (matí) o 15:15 h. (tarda). 

Per l'etapa d'Educació Secundària Obligatòria, la xerrada informativa tindrà lloc el dia 26 de febrer a les 17:15 h.

I per l'etapa del Batxillerat, les xerrades informatives tindran lloc els dies següents:

                                    - 26 de febrer a les 16:00 h.

                                    - 1 de març a les 17:00 h.

                                    - 17 de maig a les 17:00 h. 

Si esteu interessats, cal que ens aviseu trucant a la secretaria del centre al telèfon 93.335.26.62 o bé enviar un correu electrònic a l'adreça infosecretaria@bellvitge.escolateresiana.com, tant per avisar del dia que vindreu a la xerrada informativa com el dia que vindreu a la visita, per tal de poder fer una previsió dels grups.

US ESPEREM!!


ALUMNES DE 1r DE BATXILLERAT D'INTERCANVI A POLÒNIA

Enviada per admin el 03/Feb/2016 - 00:15

Alumnes de 1r de Batxillerat estan visquent des del diumenge 31 de Gener fins al divendres 5 de Febrer un intercanvi amb dues escoles poloneses, tenim un Blog on ens van explicant dia a dia les seves vivènvies. SORT!!!!

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »

CANAL VÍDEO EDOSSO

Com contactar amb nosaltres

email: infosecretaria@bellvitge.escolateresiana.com
tf: 93 335 26 62
fax: 93 335 10 99