Departament d'Ensenyament XTEC

Programa La Caixa Proinfància

Notícies

27 DE GENER. TROBADA DE AA.AA I FAMÍLIES DEL CENTRE PER CELEBRAR LA FESTIVITAT DE SANT ENRIC D’OSSÓ

Enviada per admin el 15/Gen/2015 - 19:59

El proper Dimarts 27 de Gener celebrarem a l'escola la Diada de Sant Enric d'Ossó amb tots els alumnes amb activitats diverses. A la tarda volem fer extensiva la festa a la resta de la comunitat educativa, així DIMARTS 27 DE GENER A PARTIR DE LES 19 HORES CONVIDEM A TOTS ELS PARES I MARES D'ALUMNES I ALS ANTICS ALUMNES DEL CENTRE A:

- La presentació del treball del Professor del Centre, Jose Miguel Hernández, "Las fuentes históricas de Santa Teresa"

- La presentació del video conmemoratiu del Vè Centenari de Santa Teresa, realitzat pel mestre Daniel Bonany, i que ens va representar al concurs nacional de videos de la Fundació Escola Teresiana

- El visionat de fragments de la pel·lícula sobre la vida de santa Teresa protagonitzada per Concha Velasco per poder descobrir el tarannà i les actituds teresianes que ens han de caracteritzar com a Comunitat.

ESTEU TOTS CONVIDATS!!!!


NOVETATS AL CANAL VIDEO DE L'ESO

Enviada per admin el 04/Des/2014 - 00:14
ja tenim penjat el video del Making of de Santa Teresa dels alumnes de 3r d'ESO. Podeu veure'l al canal edosso de l'ESO o cliqueu aquí.

NOVA CAMPANYA SOLIDÀRIA

Enviada per admin el 11/Nov/2014 - 18:02

Us fem arribar la informació sobre una nova Campanya Solidària de la FUNDACIÓ GLORR de la que ens fem ressó i a la que volem contribuir com a Comunitat Educativa. Aquí teniu tota la informació.

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR-HI!!!!


CAMPANYA DEL DOMUND 2014

Enviada per admin el 07/Nov/2014 - 12:43

Us convidem a mostrar la vostra SOLIDARITAT col·laborant a la campanya del DOMUND de 2014. Aquí teniu tota la informació.


Entre tots podem arribar als que més ho necessiten. 


1a XERRADA PROJECTE TOTS EDUQUEM DEL CURS 2014-15

Enviada per admin el 29/Oct/2014 - 00:27

Benvolguts pares i mares,

El col·legi us convoca i convida novament al Tots Eduquem pel curs 14-15. Aquest projecte té l’objectiu de proporcionar conferències formatives a pares i educadors. Seran impartides per pedagogs experts entorn a diversos temes relacionats amb l’educació. 1a conferència formativa

El dimecres 5 de Novembre a les 17:30h.

A càrrec de la Sra. Eva Bach, pedagoga, mestra, escriptora, formadora de formadors, terapeuta i orientadora familiar.

“BONES RELACIONS EN L’EDUCACIÓ” 

Alguns principis i requisits per a una bona comunicació, Competències comunicatives bàsiques:

• escolta, empatia i assertivitat , pautes emocionals i sistèmiques per gestionar els conflictes.

ANIMEU-VOS A VENIR! US HI ESPEREM A TOTS! , PODEU CONVIDAR A AMICS I CONEGUTS, LES PORTES ESTAN OBERTES ¡


CONSELL DE NOIS I NOIES DE L'HOSPITALET (2014-15)

Enviada per admin el 29/Oct/2014 - 00:02

Aquest curs 2014-15, els nostres consellers de Primària són

5è A: NOA SIERRA, 5è B: ANDRÉS HERNÁNDEZ, 6è A: RUBÉN LEZCANO i 6è B: LAURA DELGADO.

L’Alcaldessa de la ciutat enguany ha encarregat als consellers i a les conselleres de primària que desenvolupin el projecte: “Conèixer els Drets de l’Infant i fer un anàlisi sobre la seva aplicació a la nostra ciutat”. Aquest any, el 20 de novembre, es commemora el 25è Aniversari de l’Aprovació dels Drets de l’Infant.

Aqui teniu el link de la notícia de TV de l’Hospitalet.


APROVADA LA PROGRAMACIÓ GENERAL ANUAL 2014-15

Enviada per admin el 27/Oct/2014 - 16:31
El passat dijous 23 d'Octubre va ser presentat i aprovat la Programació genral Anual del Curs 2014-15. Com ja sabeu es tracta del document on es recullen totes les informacions i aspectes organitzatius de l'actual Curs. Podeu consultar-la a la nostra web o clicant aquí.

CANVI DE DATES FESTIVES AL CALENDARI ESCOLAR

Enviada per admin el 25/Oct/2014 - 19:13

En el Ple Municipal de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat celebrat el dia 30 de setembre es va acordar que les festes locals per l'any 2015 seran els dies dilluns 1 de juny de 2015 i dijous 24 de setembre de 2015.

Aquesta ordre municipal ha provocat al Centre canvis de dates festives:

  • La festa local marcada al calendari escolar aprovat a finals del curs passat del 25 de maig passa a ser l'1 de juny. I per tant el 25 de maig de 2015 (dilluns de segona Pasqua) serà lectiu i laborable a la ciutat.

Aquest canvi ha provocat un canvi també a la festa de lliure elecció del 3r trimestre ja que estava lligada al pont del dilluns de segona Pasqua. Llavors la festa de lliure elecció del 3r trimestre serà:

  • El dilluns 4 de maig de 2015, convertint-se en un pont de quatre dies lligat a la festa a nivell nacional del divendres 1 de maig de 2015. 
Esperem que aquests canvis, que han estat motivats per aquest acord del Ple Municipal de l'Ajuntament, no us provoquin gaires inconvenients a l'hora de planificar la vostra vida laboral i familiar. Aquí podeu consultar el Calendari Escolar


DIMECRES 15 DIADA DE SANTA TERESA 2014

Enviada per admin el 13/Oct/2014 - 23:42

Dimecres 15 d’Octubre, celebrarem Santa Teresa, día de festa gran per a tota la Comunitat Educativa del Cole·legi Pare Enric d'Ossó.

Al llarg del día de festa hi hauran diferents actes i celebravcions per als alumnes, pares, avis, professors i personal de l'escola:

US CONVIDEM A LA XOCOLATADA AMB MELINDROS A LES 17 HORES.

US HI ESPEREM, LA FESTA ÉS TAN GRAN QUE LA VOLEM COMPARTIR AMB TOTS VOSALTRES.


3,2,1, ACCIÓ

Enviada per admin el 09/Oct/2014 - 00:51

Dissabte, 4 d’octubre, varem encetar a nivell Diòcesis de Barcelona el Vè Centenari de Santa Teresa de Jesús. La gran celebració  a la Basílica de la Sagrada Famñilia de Barcelona va anar a càrrec del Monsenyor Martinez Sistach, Bisbe de Barcelona, Ens varem aplegar diferents famílies Teresianes: Carmelites, Teresianes de Poveda, i de la Família Teresiana d’Enric d’Ossó quasi érem 900 persones participaren Comunitats educatives dels tres col·legis de Barcelona, Comunitats de Germanes Teresianes i persones de diferents Parròquies on hi ha presencia teresiana.

Tots varem quedar molt satisfets d’aquesta celebració.

« 1 2 3 4 »

CANAL VÍDEO EDOSSO

Com contactar amb nosaltres

email: infosecretaria@bellvitge.escolateresiana.com
tf: 93 335 26 62
fax: 93 335 10 99