DIA 4 D’OCTUBRE: REPRESA DE L’ACTIVITAT EDUCATIVA

Avui 4 d’octubre, després de la jornada d’aturada  d’ahir en protesta per la repressió i les incerteses que ha patit el conjunt dels ciutadans, reprenem l’activitat educativa.

A través del web del centre us informarem de la possible adhesió del professorat a noves jornades de d’aturada. Si us plau, consulteu el web per estar-ne assabentats.

Taller d’economia financera

El dimecres 16 de març els nostres alumnes de GES1 i  GES2  van realitzar el Taller d’Economia Financera.
La peculiaritat del programa és que els tallers d’educació financera són impartits per voluntaris vinculats a bancs i entitats financeres (professionals en exercici o jubilats).
Aquest programa d’alfabetització i… Llegeix més»

Llegendes de Girona


El dimarts 17 de febrer el grup de català A1 del matí va realitzar l’activitat “Llegendes de Girona” que organitza la Caseta de la Devesa. L’activitat va consistir a fer un recorregut amb un guia pels llocs més significatius del barri vell de Girona,… Llegeix més»

Curs economia financera


El 9 de febrer va començar el primer curs d’educació financera per a adults a Catalunya que es va desenvolupar durant les següents setmanes a 14 centres de formació d’adults (CFA) de Catalunya, entre ells el CFA Nou Girona, i amb la participació de… Llegeix més»