Bases del concurs
- Podrà participar en el concurs qualsevol alumne/a o exalumne/a.
- S’acceptaran tota mena de dolços, galetes, pastissos i postres, tradicionals o no, originaris del nostre país de de qualsevol altre lloc. Aquests menjars hauran de ser fets a casa del/la concursant.
- El concurs es celebrarà el dimecres 20 de desembre de 2017, a la planta 5 del CFA La Pau (edifici Piramidon), a les 11:30h.
- Els premis seran els següents diplomes:
- A les postres més dolces
- A les postres més salades
- A les millors postres tradicionals catalanes
- A les millors postres tradicionals españoles
- A les millors postres tradicionals estrangeres
- A les postres més nadalenques
- A les postres més boniques
- Al millor disseny
- A les postres més casolanes
- Varis concursants podran compartir un mateix premi.
- Els premis podran quedar deserts.
- El públic assistent al concurs podrà votar un o varis concursant per a cada categoria.
- Si el menjar que participa al concurs conté alguna substancia que podria provocar al·lèrgies cal declarar-ho de la manera que s’indicarà.
- No cal inscripció prèvia al concurs, però recomanem avisar el dia abans per poder fer previsió de les qüestions logístiques.
- La direcció del centre vetllarà pel bon funcionament del concurs i les votacions