Exposició “Dones premis Nobel”

Com cada curs, des de fa ja uns quants, l’escola vol commemorar el 8 de març amb una exposició que mostri l’aportació de les dones en algun camp del coneixement científic, de les lletres o de les arts.Aquesta vegada us volem mostrar un recull de dones que han obtingut un dels màxims reconeixements, el Premi Nobel.

Fins l’any 2017 el premi ha estat atorgat a 844 homes, 49 dones i 24 organitzacions. La intenció d’aquesta mostra és valorar el treball d’aquestes dones i  posar en evidència aquesta gran desproporció, i fer-nos moltes preguntes.

És justament el que volem a l’escola, que SEMPRE us feu preguntes, que sigueu curioses… i que no pareu fins trobar una resposta. Entre totes segur que trobarem moltes respostes i farem visibles tantes dones valentes que ens han precedit.

Taller de comunicació amb l’alumnat de GES1

L’alumnat de primer de GES, en el marc del projecte d’Aprenentatge Servei del Parc de les Planes, ha assistit a un taller de comunicació a Torrebarrina. En Jordi, comunicador que ha fet la xerrada, ha seduït tant l’alumnat com el professorat. Aquesta activitat ha creat obertura i cohesió de grup, i n’hem sortit encantats!

 

Cloenda de l’exposició “Can Serra 50 anys”

El dia 16 de febrer, i com a cloenda de l’exposició “Can Serra 50 anys”, es va fer una xerrada a càrrec de la  Maria Pau Trayner. El fet que el Jaume Botey ens deixés precisament el vespre anterior va marcar la xerrada, que es va convertir en un acte d’homenatge i reconeixement pòstum.

Dia Internacional de les llengües maternes

El 21 de febrer és el  Dia Internacional  de les llengües maternes, aquesta diada convida a  promoure la diversitat lingüística i cultural i el multilingüisme. A l’escola hem volgut posar de manifest la gran diversitat lingüística que tenim amb un mural a l’entrada del centre: 24 llengües… Llegeix més»

Visita per l’Hospitalet de Llobregat

El passat 20 de febrer els grups d’instrumental i català 1 i 2 van tenir l’oprtunitat de conèixer l’entorn proper fent una visita en microbús per tot l’Hospitalet. Un guia del Centre d’Estudis de l’Hospitalet va explicar a l’alumnat l’evolució de la nostra ciutat. Aquesta visita ans… Llegeix més»

Sortida alumnes de castellà

El passat divendres 2 de febrer els alumnes de castellà van fer un visita pel centre de Barcelona. Van conèixer els indrets més cèntrics i característics de la ciutat.

 

Exposició Can Serra 50 anys

Inaugurem al vestíbol de l’escola l’exposició “Can Serra 50 anys. Història d’un barri de l’Hospitalet”. Es tracta d’un testimoni gràfic extraordinari per conèixer la història viva del nostre barri!
Fins el 16 de febrer us podeu apropar a l’escola per visitar-la. Us hi esperem!

Proves lliures per a l’obtenció del títol de Graduat en educació secundària obligatòria (majors de 18 anys)

L’escola és seu de les proves lliures per a l’obtenció del títol de Graduat en educació secundària obligatòria (majors de 18 anys). Enguany els exàmens de la primera convocatòria seran els propers 1 i 2 de febrer.

Si voleu més informació sobre les proves consulteu a http://ensenyament.gencat.cat/ca/serveis-tramits/proves/proves-lliures-obtencio-titols/obtencio-geso-mes-18-anys/

El gust per la lectura 2018

 

El curs passat el grup de Preges va guanyar el concurs “El gust per la lectura” que promou el Departament d’Ensenyament. Van presentar un vídeo amb la dramatització d’un fragment del Diari d’Anna Frank. Aquest curs, ens tornen a presentar!