III Jornada d’Experiències Didàctiques de Memòria Històrica

La jornada serveix com lloc de trobada i d’intercanvi d’experiències didàctiques de memòria històrica. Els objectius de la jornada pretenen posar en contacte a docents de diferents territoris interessats per tractar temes de memòria, conèixer els espais de memòria del nostre país i fomentar la xarxa de centres que treballen temes de memòria.

Servei de préstec: horari d’estiu

Estiu

Us informem que entre l’1 de juny i el 30 de setembre l’horari d’atenció al públic del servei de préstec del CESIRE serà:

De dilluns a divendres 8 – 14 h

Per tal de poder garantir un bon servei, és recomanable confirmar dia i hora prèviament amb les persones responsables (938823125 ó cdec@xtec.cat)

Save

Save

Jornada “(Des)fer el territori”

Després de dècades en les quals l’ocupació del territori era sinònim de riquesa econòmica, en els darrers anys s’ha donat un canvi cultural que aposta per la defensa del paisatge. Així, el paisatge és vist com un bé comú que cal protegir, gestionar i ordenar… Llegeix més»

Taller: Impressió 3D per a tothom (Iniciació)

Aquest taller, organitzat pel CESIRE, s’adreça a mestres i professors interessats en conèixer les possibilitats educatives de la impressió 3D i en iniciar-se en aquesta tècnica de fabricació.
La impressió 3D és una tecnologia que està arribant a les aules i que aporta noves possibilitats didàctiques,… Llegeix més»

Workshop projecte Hypatia

Coneixes les claus per motivar les joves a estudiar carreres científiques? El projecte Hypatia ens les revela! L’experta en gènere Digna Couso ens parlarà el proper 16 de maig a CosmoCaixa del paper de la dona en la ciència. A continuació, es presentaran les activitats Hypatia en format de workshop per experimentar sobre com motivar futures joves científiques a estudiar carreres STEM (Science, Technology, Engineering and Maths) [+info]

Inspiraciència 2017


Arriba la primavera i volem omplir de lletres les ciències! Per això, us convidem a participar a la setena edició d’Inspiraciència, concurs de relats d’inspiració científica, que impulsa el Consell Superior d’Investigacions Científiques amb el finançament de la Fundación Española para la Ciencia y… Llegeix més»