Darreres convocatòries de programes d’innovació pedagògica

Al llarg dels darrers mesos s’han publicat al DOGC diverses resolucions de convocatòries de programes d’innovació pedagògica:

Programa Apadrinem el nostre patrimoni: Termini de presentació: del 6 de setembre al 15 d’octubre de 2018. Resolució ENS/2037/2018, de 30 d’agost.

Programa Orientació educativa: Termini de presentació: del 6 al 30 de setembre de 2018. Resolució ENS/2038/2018, de 30 d’agost.

Programa STEAMcat: Termini de presentació: del 25 de juliol fins al 30 de setembre de 2018. Resolució ENS/1769/2018, de 19 de juliol.

MATRÍCULA OBERTA-Itineraris Artístics autoplanificats II. CESIRE

JA ET POTS INSCRIURE als cursos de formació basats en la investigació a través de les arts amb una mirada competencial i integradora dels coneixements. El treball partirà d’un concepte d’educació artística obert, transversal i compartit creant xarxa.

La formació consta de diverses càpsules  de caire… Llegeix més»

Nova edició de Bojos per la ciència


Ja podeu inscriure-us al nou curs del programa Bojos per la Ciència. Aquest programa s’adreça als estudiants de batxillerat que tinguin interès i mostrin aptituds en el camp de les ciències. Les sessions es duen a terme els dissabtes, en els quals… Llegeix més»

Nova edició d’Escolab


Escolab, la plataforma que posa en contacte centres de recerca i centres educatius presenta el seu programa en un acte que tindrà lloc el pròxim 18 de setembre a les 17 h al Campus Poblenou de la UPF, al carrer de… Llegeix més»

Reformes al servei de préstec

Per reformes en les instal.lacions del servei de préstec, no es podrà prestar atenció presencial des del dia 18 de juliol fins el dia 3 de setembre. Per consultes puntuals disposeu del correu electrònic (cdec@xtec.cat) i el telèfon directe del servei (938823125).

Servei de préstec: nou horari d’atenció

Us informem que entre l’1 de juny i el 30 de setembre, l’horari d’atenció al públic del servei de préstec del CESIRE serà el següent:

  • matins (de dilluns a divendres): 8:30 – 14:30 h

Les comandes s’han d’adreçar a través del formulari que trobareu a… Llegeix més»

ELS ESPAIS: UNA MIRADA ESTÈTICA. Nou espai web

Aquest espai web convida a fer una reflexió sobre l’espai de l’escola com a espai artístic i d’aprenentatge i vol promoure una nova aproximació de com i on s’esdevenen els processos d’ensenyament i aprenentatge.
Es presenten conceptes i fonaments teòrics, així com models pràctics que poden… Llegeix més»