UNESCO: Millors pràctiques en aprenentatge mòbil

La UNESCO ha ampliat fins al 13 d’abril de 2018 el termini de presentació de propostes per incloure en la selecció de Millors Pràctiques en Aprenentatge Mòbil.

Recordeu que és necessari presentar la vostra proposta a través del formulari en línia que trobareu a l’espai web del projecte. És important que prepareu prèviament la documentació i les respostes a partir del guió del qüestionari, on també podreu ampliar la informació referent als requisits de participació.

Mercats de Tecnologia 2018

Els Mercats de Tecnologia del 2018 ja tenen data de celebració. Els mercats de tecnologia esdevenen una cita anual per mostrar el bon treball de disseny i construcció de projectes tecnològics que es fan a les aules dels centres educatius de secundària. Els nois i… Llegeix més»

Jornada “Descobreix el programa eduCAC”

La tecnologia ha capgirat completament les nostres vides, la nostra manera de relacionar-nos i potser, fins i tot, la manera d’entendre el món. Si traslladem això a les aules, és evident que cada cop és més necessari afrontar la relació dels més joves amb les… Llegeix més»