ACTES ESCOLA VERDA

El dijous 21 de juny vam realitzar una sèrie de tallers relacionats amb la cura del medi ambient.
Les nenes i els nens de cicle inicial van poder conèixer i tocar alguns animals exòtics que han estat rescatats; com ara, un ratolí del desert , una… Llegeix més»

SORTIDA ESPORTIVA CI

 
El dilluns 14 de maig les nenes i els nens de Cicle Inicial van participar en la trobada esportiva que es va realitzar a Vila -Rodona.
Aquest esdeveniment va estar organitzat pel Consell Esportiu de l’Alt Camp i el Pla Català de l’Esport Escolar.
Alumnes de Cicle Inicial d’arreu de… Llegeix més»

ACTIVITATS CULTURALS 2018

Durant uns quants dies, a l’escola, tots els nens i les nenes hem fet un munt d’activitats. Algunes les hem fet cada grup, altres a nivell de cicle o intercicle, és a dir, amb nens i nenes de totes les edats. Podeu veure les imatges… Llegeix més»

SORTIDA ESPORTIVA CM

El dimecres 18 d’abril les nenes i els nens de Cicle Mitjà van participar en la trobada esportiva que es va realitzar a Valls.
Aquest esdeveniment va estar organitzat pel Consell Esportiu de l’Alt Camp i el Pla Català de l’Esport Escolar.
Alumnes de Cicle Mitjà d’arreu de… Llegeix més»

CONTACONTES

El dijous 19 d’abril, a les 6 de la tarda, a la Biblioteca Carles Cardó hi haurà una sessió de contacontes titulada Visca la meva biblioteca.
 
L’activitat és un dels actes que celebren  el centenari de la Biblioteca ​Popular ​de Valls (la primera biblioteca popular de Catalunya), i  ​és una sessió destinada als nens i nenes de primària.
                                           

 

COMITÈ AMBIENTAL


El dilluns 16 d’abril es va reunir el Comitè Ambiental per segona vegada. Aquest comitè està format pels delegats verds i pels mestres que formen part de la Comissió d’Escola Verda.
Prèviament, es va realitzar una primera trobada en la que es va explicar als… Llegeix més»

SORTIDA CICLE SUPERIOR

El dijous 15 de març els nens i les nenes de 5è i 6è van visitar el Camp d’Aprenentatge de la Colònia Güell. Van ppder conèixer  què feien i com vivien en aquell indret a través d’una  visita i una posterior gimcana pel poble.

SORTIDA A AGRAMUNT

El passat 6 de març els alumnes de Cicle Inicial i de Cicle Mitjà van anar a AGramunt. Allà van poder visitar la fàbrica de torrons Vicens, el museu de la xocolata i la fàbrica Jolonch. En ambdos llocs van poder veure com es realitzava… Llegeix més»