Departament d'Ensenyament

Moodle 

No estàs matriculat/da a cap curs.

Notícies

Reunions de la comissió mediambiental

Enviada per ctoribio el 03/Feb/2016 - 12:16

Benvinguts companys.

A l’Intranet teniu penjat al calendari les reunions de la comissió mediambiental. Torno a recordar les sessions que falten:

2 de març (per revisar el mes de febrer).

6 d’abril (per revisar el mes de març).

4 de maig (per revisar el mes de abril).

1 de juny (per revisar el mes de maig).

Heu de recordar als vostres delegats i delegades verdes quan són aquestes reunions perquè si no es fa un seguiment, ells a vegades s’obliden. Si algun delegat/ada no pot assistir és convenient que abans porteu la graella de seguiment a un altre classe i que el seu delegat/ada verd faci la seva tasca. Recordar també als delegats verds de 6è que han de fer un seguiment a infantil (que aquest mes s’han despistat).

És important la vostra feina per motivar als alumnes i premiar d’alguna manera els bons resultats de la classe. Si els delegats verds veuen recompensada la seva funció segurament faran un traspàs a la classe i estaran més motivats per participar en totes les dinàmiques que es proposen.

Moltes gràcies.

Guardar arxius a la T

Enviada per ccebria3 el 01/Feb/2016 - 11:11

Bon dia!!! 

Us recordo que la T de l'ordinador és per a què els alumnes guardin les seves feines quan utilitzen els ordinadors a informàtica o en altres assignatures. Per aquest motiu, a principi de curs es va esborrar tot el que hi havia i es van crear les 4 carpetes de cicles.

Els arxius personals dels mestres es guarden a la P. Hi ha molts arxius de mestres a la T. Si us plau, torneu a revisar si heu guardat alguns dels vostre documents en un lloc que no correspongui.

Gràcies! 

Cristina Cebrián

Pel·lícules per veure

Enviada per jlujan2 el 21/Gen/2016 - 11:12

Us envio un parell d'enllaços de dues pel·lícules que podeu veure que et fan reflexionar i pensar sobre la nostra tasca. Són molt emocionants i estimulants. Crec que us poden agradar: 

Estrellas en la tierra (Índia, subtitulada)

L'enllaç de la segona pel·lícula s'ha de veure amb l'explorer o el mozilla.

Projecte Biblioteca

Enviada per mlorenz1 el 19/Gen/2016 - 14:38

Hola a tots i totes, a principi de curs ens vam apuntar des de la biblioteca a un projecte de l'ajuntament anomenat "BAGUL DE LLIBRES". Aquest projecte consisteix en tenir durant un mes a la biblioteca de l'escola tres caixes de diferents temàtiques (còmic, imaginació i endevinalles/festes populars). Les caixes han arribat avui i estaran fins el dia 18 de febrer. Estan a la biblioteca just al costat de la porta. Teniu lliure accés a elles quan volgueu, però seria important no barrejar els llibres amb els nostres, ja que s'han de tornar igual que estan. Moltes gràcies i a gaudir de la lectura. 

Internet segura

Enviada per saranda el 16/Gen/2016 - 17:12

El proper 9 de febrer és el dia de la internet segura. Us deixo aquest enllaç per si voleu treballar-ho amb  els alumnes.

http://xtec.gencat.cat/ca/recursos/tecinformacio/internet_segura/diainternet/index.html

Sonia Aranda.

NADAL

Enviada per admin el 20/Des/2015 - 12:22

Benvolguts/des companys/es,

Degut a la celebració dels festivals d'hivern i a les diferents activitats que es duran a terme, els horaris de dilluns i dimarts queden de la següent manera:

DILLUNS, 21

9:00-11:30h: Cada tutor/a anirà amb el seu grup. Els grups de Primària baixaran al gimnàs a fer el festival intern, sobre les 9:15h aproximadament (avisarem quan pogueu anar baixant).

11:30-12:00h: Quan acabi el festival, es pujarà a la classe a buscar l'esmorzar i es baixarà al pati. (L'horari és aproximat).

12:00-12:30h: Classe normal. Cadacú ha d'anar amb el grup que té habitualment.

15-16:30h: Festival de famílies d'Infantil. Els/les tutors/es de Primària es quedaran amb el seu grup.

DIMARTS, 22

Festival de famílies de Primària: Cada tutor/a anirà baixant amb el seu grup en l'horari que s'ha fixat, tot i que us avisarem quan hagueu d'anar al gimnàs. Com vam fer l'any passat, entrarem per la porta que hi ha a l'hort, per poder anar directament a l'escenari.

-9:15h: Cicle Inicial.

-10:15h: Cicle Mitjà. Cicle inicial farà el caga tió quan pugi del festival, abans del pati.

-11h: Cicle Superior.

11:30-12:00h: Pati (horari aproximat, dependrà de quan acabi el festival).

12:00-13h: Cada tutor amb el seu grup: amic invisible (CM i CS), repartiment de postals de les bústies, entrega d'informes...

Esperem que tot surti molt bé i que tingueu un bon final de trimestre!

BIBLIOPROF

Enviada per ecatala3 el 12/Des/2015 - 12:59

Hola Profes!!!

Com ja sabeu vam dir de muntar una biblioteca per mestres, per nosaltres.

Tothom por participar aportant llibres, revistes...que li agradin i vulgui compartir. Ho pot deixar uns dies, uns mesos, a fons perdut... La idea és trobar lectures amenes, agradables, que recomanis als companys.

Quedeu convidats a la inauguració de la fantàstica

"BIBLIOPROF" (Sala de Mestres)

Posarem dues caixes vermelles on podeu deixar el que porteu (recordeu posar el vostre nom). També hi haurà una llista amb el títol del que hi ha a la cistella. A mida que portem llibres els anirem afegint a la llista. Qui s'emporti alguna cosa s'apunta i quan ho torni s'esborra i llestos !!

Engresqueu-vos !!!

Pepi i Eva

Emocions i valors

Enviada per mlorenz1 el 09/Des/2015 - 22:11

Hola, us torno a enviar l'enllaç, que no ha quedat clar abans.

Vídeo

Valors i emocions

Enviada per mlorenz1 el 09/Des/2015 - 21:23

Hola, us deixo un enllaç molt interessant per treballar emocions i valors.   https://www.youtube.com/watch?v=TAxcDYD-Ltc

Symbaloo escola

Enviada per vibanez2 el 01/Des/2015 - 21:05

Es pot entrar al symbaloo de  l'escola amb l'adreça : apliedutarra@gmail.com , contraseña: tarradellas. Hi ha carpetas per a Infantil, cicle inicial, mitjà i superior. La proposta sería poder afegir  els enllaços que ens agraden o que fem servir per aprofitar millor els recursos digitals. Ja hi ha forces coses penjades però entre totes i totes segur que es pot millorar molt.

Podeu entrar des de la direcció que trobareu a l'esquerra, al bloc d'enllaços interessants, "Symbaloo Tarra". Des d'allà, entrant amb l'usuari i la contrasenya, podeu afegir els enllaços que considereu necessaris. 

Gràcies.

« 1 2 3 4 5 »

Calendari 

Mes anterior Febrer 2016 Mes següent
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29

Properes 

En els propers 7 dies

Aprofitem les xarxes socials 

Twitter 

Qui hi ha? 

2 usuaris registrats i 1 convidat/da anònim estan en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Web feta amb el Zikula
Logo &Agrava;gora
Logo Intraweb