AJUTS INDIVIDUALS DE DESPLAÇAMENT

Benvolgudes famílies,
Us informem que s’han publicat les Bases de la CONVOCATÒRIA D’AJUTS INDIVIDUALS DE DESPLAÇAMENT per a l’alumnat escolaritzat a la comarca del Gironès, per al curs 17/18, al BOP Girona núm. 11 – 16/01/18.
Aquesta convocatòria està destinada als alumnes d’educació infantil, primària i secundària obligatòria,… Llegeix més»

ASSOLIM EL PRIMER REPTE DE LECTURA!

Us imagineu tots els llibres que llegim apilats un sobre l’altre? Fins on arribaria el munt?
Els alumnes de cicle mitjà i de cicle superior, conjuntament, s’han plantejat 3 reptes de lectura per a aquest curs (tots ells elements escultòrics o arquitectònics de Quart): el trenet, l’ajuntament… Llegeix més»

JORNADA DE PORTES OBERTES

Benvolgudes famílies,
Per a totes les que hi estigueu interessades, el proper divendres, 9 de març del 2018, a les 15:15h, tindrà lloc la jornada de portes obertes de l’escola Santa Margarida.
Us hi esperem!

DILLUNS 21 DE MAIG DEL 2018: DIA LECTIU

Hi ha una modificació de dies festius i lectius pel que resta de curs 17-18. El dilluns 21 de maig de 2018 serà lectiu enlloc de festiu de lliure disposició. Podeu veure el nou calendari amb el dia lectiu clicant aquí.

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties.

ESCOLES PER LA PAU

Benvolgudes famílies,
Enguany, per la diada de la pau, els alumnes dels tres centres educatius de Quart hem preparat una exposició al Museu de la Terrissa.
Ens plau comunicar-vos que esteu tots i totes convidats a visitar-la el proper dissabte 3 de febrer, de 10:30h a 14h… Llegeix més»