La conserva de les olives

Ja hem posat les olives en conserva!

Ara ens hem d’esperar 2 o 3 mesos per provar-les i, si encara estan molt amargues, les podrem arribar a deixar tot un any.

La recepta que nosaltres hem seguit és la següent:

  • Triar les olives dolentes i separar-les.
  • Posar les olives bones en aigua i anar-la canviant cada dia durant 15 dies.
  • Anar a buscar romaní, farigola, fonoll i sajolida. Nosaltres només hem trobat romaní i farigola.
  • Barrejar aigua amb sal (3 cullerades cada litre) i bullir-la.
  • Colar les olives i preparar-les.
  • Posar a cada pot d’olives l’aigua salada, un all sense pelar i les herbetes. Tapar ben tapat cada pot i deixar que reposin les olives.23-novembre-084 23-novembre-105 23-novembre-120 23-novembre-11723-novembre-150

7 comentaris

    1. Foto del perfil de MITJANS PETITS 1MITJANS PETITS 1 Post author

      Hola Eva! mmmmmmmmmmmmm… nosaltres també tenim ganes de tastar-les, però encara no estan fetes. Les hem de deixar reposar fins el 21 de febrer. Aquell dia les tastarem!
      Moltes gràcies per escriure’ns!
      Fins aviat,
      Mitjans Petits.

    1. Foto del perfil de MITJANS PETITS 1MITJANS PETITS 1 Post author

      Hola Xavi! Han d’estar 2 o 3 mesos (concretament hem contat 90 dies) dins el pot, després les tastarem i si estan amargues encara les podem deixar més temps, fins i tot un any! Però més temps no perquè es tornen ràncies…
      Gràcies per escriure’ns!
      Fins aviat,
      Mitjans Petits.

  1. florence

    Hola soc la norah .e apres moltes coses sobre les olives. la pena es que no m’agraden i no las tastare. pero els meus pares

    i el meu germa si que les menjaran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>