Ja hem posat les olives en conserva!
Ara ens hem d’esperar 2 o 3 mesos per provar-les i, si encara estan molt amargues, les podrem arribar a deixar tot un any.
La recepta que nosaltres hem seguit és la següent:
- Triar les olives dolentes i separar-les.
- Posar les olives bones en aigua i anar-la canviant cada dia durant 15 dies.
- Anar a buscar romaní, farigola, fonoll i sajolida. Nosaltres només hem trobat romaní i farigola.
- Barrejar aigua amb sal (3 cullerades cada litre) i bullir-la.
- Colar les olives i preparar-les.
- Posar a cada pot d’olives l’aigua salada, un all sense pelar i les herbetes. Tapar ben tapat cada pot i deixar que reposin les olives.
mmm… amb ganes de tastar-les!
Hola Eva! mmmmmmmmmmmmm… nosaltres també tenim ganes de tastar-les, però encara no estan fetes. Les hem de deixar reposar fins el 21 de febrer. Aquell dia les tastarem!
Moltes gràcies per escriure’ns!
Fins aviat,
Mitjans Petits.
Hola Mitjans petits!!!
quants dies han de ser al pot? hi ha un mínim de dies??? i caduquen??
fins ara
Xavi
Hola Xavi! Han d’estar 2 o 3 mesos (concretament hem contat 90 dies) dins el pot, després les tastarem i si estan amargues encara les podem deixar més temps, fins i tot un any! Però més temps no perquè es tornen ràncies…
Gràcies per escriure’ns!
Fins aviat,
Mitjans Petits.
Jo a casa he fet olives i he fet servir casi la mateixa recepta ?
Hola Maria! Hi ha moltíssimes receptes, però l’important és que al final ens surtin bones.
Moltes gràcies per escriure,
Mitjans Petits.
Hola soc la norah .e apres moltes coses sobre les olives. la pena es que no m’agraden i no las tastare. pero els meus pares
i el meu germa si que les menjaran.