Fem conserva d’olives!

Fa poc ens han portat moltes olives i les volem conservar. Per fer-ho…

Primer separem les olives bones de les dolentes i les pesem.

Després posem totes les olives dins un pot molt gran amb aigua i l’anem canviant cada dia durant 15 dies.

Un cop acaba aquest procés, les posem amb aigua, sal, herbetes (romaní, farigola, fonoll,…) i alls sense pelar. Al cap de 2 mesos les probarem i veurem si ja es poden menjar.

Aquest divendres anirem al bosc a buscar herbetes aromàtiques.

7-novembre-055exper-006exper-017exper-015

4 comentaris

  1. Carmen Lozano

    Només volia fer-vos una reflexió personal. M’ha fet molta il·lusió veure la vostra feina amb les olives. Els avis del Jaime eran de Jaén, i allà hi ha molta tradició amb les oliveres. De fet tenim oliveres pròpies i ens fan arribar el nostre propi oli.

    Gràcies per la vostra feina!!!!

    1. MITJANS PETITS

      Hola Carmen, gràcies per fer-nos aquesta reflexió!
      Nosaltres ja hem fet les olives. Ara ens hem d’esperar 2 o 3 mesos per provar-les.
      Esperem que ens escriguis més.
      Fins aviat!
      Mitjans Petits.

Respon a LILA PADROS Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>