Cicle Inicial a l’Auditori de Sant Cugat

Els i les alumnes de Cicle Inicial hem anat a l’auditori de Sant Cugat a veure l’obra “L’ocell prodigiós”, inspirat en “L’ocell de foc” del compositor Igor Stravinski i interpretat amb un piano. Una posada en escena única, explicada a través de titelles, actors i… Llegeix més»

Formació del professorat

Al llarg d’aquest curs, l’equip docent de l’escola ens formem en educació emocional i resolució de conflictes. Estratègies, eines, tècniques, dinàmiques, activitats…per dur a terme a l’aula i treballar l’educació emocional com a eix transversal a l’escola, mentre resolem conflictes, amb projectes com “Fem les… Llegeix més»

Reptes cooperatius a Educació Física!

Els alumnes de cicle superior estem treballant els reptes cooperatius a la classe d’educació física.
Aquest tipus d’activitat fomenta el joc cooperatiu i la millora de les relacions interpersonals, a més a més, de fomentar actituds de cooperació i plantejar situacions de resolució de conflictes. El repte… Llegeix més»

Nadal al menjador!

Amb l’arribada del Nadal, els nens i nenes que fan ús del servei de menjador de l’escola, van decorar-lo amb motius nadalencs, fent rens gegants i boles. Vam voler aprofitar per fer també una felicitació per aquestes festes.
Llegeix més»