FANS DE CARLES CAPDEVILA

El mes de febrer de 2012, en Carles Capdevila va venir a l’escola a fer una de les seves magnífiques xerrades. L’havia organitzada l’AMPA . En Miquel Sans, pare de l’escola recordava els tràmits per poder-lo portar. Uns quants mestres i pares vam tenir la sort de compartir una estona amb ell a la biblioteca. Després el vam escoltar al gimnàs. En guardem tots un bon record.

Hem recuperat les fotos. Aquest és el nostre petit homenatge.Periodista i estusiasta de la comunicació i l’educació. Home apassionat que feia servir l’humor per tractar els temes més seriosos.

Carles Capdevila by Slidely Slideshow

1 Comment

  1. Miquel Sans

    Fan del Carles Capdevila. Una persona que et feia reflexionar al mateix temps que et feies un fart de riure. Després d’escoltar-lo cada vegada, et senties millor. Grans al·lusions a la cel·lulosa (bolquers vs compreses), al Dalsy (encara no l’han prohibit, Carles!), a les diferències entre Infantesa i Adolescència (abraçada si/abraçada no), etc….

    Gràcies, Maria, pel petit homenatge des del Pax.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>