Microorganismes
Cèl.lula de ceba
Floridura del pa
Els fongs es troben en una gran varietat de formes i tamanys. Podem trobar fongs unicel·lulars i microscòpics, però també altres formats per cadenes de cèl·lules que poden arribar a mesurar quilòmetres de longitud.
Llevat del pa
La fermentació del pa és l'anomenada alcohòlica, mitjançant la qual es transformen els sucres en alcohol i diòxid de carbó.
El diòxid de carboni serà el que provocarà que la massa es faci esponjosa i lleugera.
Bacteris
¿Has pensat alguna vegada quants microbis pot haver-hi en les teves mans?
Doncs n’hi ha milions. La majoria són inofensius, però n’hi ha que et poden causar malalties com els constipats, la grip o les cagarrines.
Una norma de salut bàsica és rentar-se les mans
Les mans porten més bacteris i gèrmens escampats del que ens podem imaginar. De vegades no som conscients del material “perillós” per a la nostra salut que tenim a les pròpies mans.