Primer “bolo”…

Doncs avui tots ben engrescats, hem començat la nostra mini gira teatral! Tot un curs treballant amb el cos, empaitant la veu, fent ballar les cordes vocals, aprenent lletres de cançons… Bé una feinada que ara en gaudirem de ple!

Ja sabem que no us en podíeu aguantar i alguns ja ens heu vingut a veure 😉

Bé, us en fem cinc cèntims! 

Aquest dilluns vam anar a la Residència Santa Teresa de Valls, a fer la nostra representació a tots els avis i àvies que hi viuen.

Quan vam arribar ja ens esperaven, i juntament amb les famílies que ens vareu acompanyar i els companys/es d’educació infantil, vam fer la nostra primera actuació pública! Tot un èxit! bé, algú amb l’eufòria de l’estrena estava neguitós/a, però segur que a la segona ja ho tenen!!!

A tots els que no vareu venir, no patiu, perquè això com més vegades es fa més bé queda! així que sereu afortunats! Us heu esperat però valdrà la pena! I els que heu vingut, shuttt! no esbrineu la sorpresa! ;-), ja sabeu que ens agrada l’emoció!

Donem les gràcies a totes els avis i àvies que ens vareu venir a veure, i ens vareu regalar el vostre temps, així com el refresc que ens vareu preparar! L’any vinent, si ens convideu tornarem! Després de l’estrena penjarem les fotos… Aquí les tenim!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>