Estrena teatral…

Divendres, vam fer la gran estrena! Uns actors i actrius de primera que van gaudir del teatre i de tota la feina que van realitzar durant el curs, van compartir amb vosaltres l’obra de teatre: Rebel·lió a la cuina (adaptació de la cantata). 

L’alumnat de cicle inicial (1r i 2n), tot un plegat de 50 criatures, que aviat es diu! van compartir amb el públic, cançons, diàlegs, i art dramàtic…

Un teatre ple de gom a gom, engrescats per veure aquest gran treball, les famílies ens vareu acompanyar amb el vostre entusiasme que els vostres fills/es segur que van rebre encantats!

Gràcies per venir!!! I recordeu que esperem els vostres comentaris, compartint què us va semblar la nostra actuació! Vinga, animeu-vos i deixeu el vostre!


4 Comments

 1. Lydia Trilla

  Molt bonica l’obra, i molt bons actors!! Em va sorprendre la gran coordinació que van tenir tots, tots van actuar quan tocava, sabent-se totes les cançons (que no eren poques). Felicitats als mestres i als nens que hi van participar!!!

  1. Montserrat M.

   Hola Lydia,
   Tota la feina feta durant el curs dóna els seus fruits.
   Assaigs, cançons, moviment, percussió… Una escudella de primera, amb essència Candelera!
   Gràcies pel comentari
   Abraçada
   Equip de mestres

 2. Montserrat M.

  Hola Núria,
  Ja ho veus uns “actorassos”, amb una obra de primera!
  Gràcies pel teu comentari
  Petons teatrals
  Equip de mestres ” teatrerus” 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>