Colònies a Sant Llorenç de Montgai

Aquests dies la comunitat dels mitjans, ja hem tornat de les colònies a Sant Llorenç de Montgai (La Noguera). Allí vam conèixer la vida dels prehistòrics i vam fer d’Indiana Pons!!!

Van ser uns dies genials, on vam compartir amb la resta dels nostres companys/es i mestres, ja sabeu que sense elles i ell això no hagués estat possible, tres dies plens d’aventures.

Anar de colònies implica enfortir les relacions amb els companys de classe i altres classes. L’alumnat guanya en autonomia, gestió d’ells mateixos i les seves necessitats, coneix altres perspectives de companys seus que desconeixia, així en un ambient tranquil, ell mateix es posa a prova, aconseguint nous reptes, adquirint més confiança, coneixent els seus límits, encarant les seves pors, en definitiva, un passet més en el creixement personal.

Des de mamuts, instruments de música, cacera, collars, pintures, i una calor impressionant…! vam anar coneixent un pessic de la vida dels prehistòrics. Al CDA de la Noguera, la Sònia, el Toni i l’Ester ens van omplir la motxilla d’històries i coneixements, a l’alberg de la cova, la Jezabel ens va preparar les habitacions i les “Mòniques”, les cuineres, uns àpats de categoria! Així doncs ens van tractar com a reis! MOLTES GRÀCIES!!!!

Segur que a hores d’ara ja en teniu una crònica detallada de la nostra estada! Ara ja sabeu que esperem els vostres comentaris… Mentre us deixen una mostra del que vam fer aquí!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>