Santa Úrsula

Resultat d'imatges de santa úrsula 2017 valls

Ja tenim la fira de Santa Úrsula aquí mateix!

Comença la festa: cursa, atraccions, Úrsules a l’Ajuntament… tot un reguitzell d’actes que ens ompliran de cap a cap el cap de setmana!

No teniu el programa? Doncs vinga, clic aquí i estareu al dia de les actuacions vallenques!

Nosaltres i vosaltres divendres a la tarda, Candelers i Candeleres al carrer a la Cercavila de la 18a Mostra de Bestiari Escolar i Infantil! Segur que no hi faltareu!

 

 

 

 

Amb molta emoció i una mica de nervis, l’alumnat de Cicle Superior, va participar a la rua del bestiari. Els de cinquè per primera vegada hi participàvem, portant la nostra Cuca i tocant el flabiol. Els de sisè, s’estrenaven amb el drac Tombairot, acompanyant-lo de la gralla.

La jornada va ser molt festiva i multitudinària. Compartir aquest dia amb la resta de les escoles de Valls és molt gratificant i fa poble. Si voleu veure els moments d’aquest acte cliqueu aquí.

El diumenge, de bon matí, va celebrar-se la Cursa, un motiu per aixecar-se amb alegria per fer esport. Tothom ben equipat i amb moltes ganes s’hi va acostar. A les 10 en punt, tret de sortida i a córrer, que l’important era acabar. En arribar, un ampolla d’aigua o un suc, una poma i una barreta de cereals com a obsequi. Per poder veure les cares de felicitat i d’esforç cliqueu aquí.