Festa fi de curs

Avui comença la festa de l’escola, amb una sorpresa!

Tot l’alumnat de sisè i els seus mestres, han organitzat: Mestres per un dia! on l’alumnat de sisè prepara tot un reguitzell d’activitats per a tota l’escola. Així que ben desperts aquest matí, hem enfilat carrer amunt per anar al Vilar a fer esport, jocs… I per tancar el matí… uiiii, segur que ja us ho han dit, no? Sota un sol de justícia, jugant i practicant a tope, hem rebut la nostra recompensa!!! Mireu, mireu

I seguim amb els jocs tradicionals! Avui l’AMPA, ens regalat un matí de jocs tradicionals. Uns jocs de fusta, dels de tota la vida, vaja… Però que nosaltres no tenim tant a l’abast com ens agradaria!!! Ha estat genial! Aquí per veure-ho!

I ara els teatres… Tota la comunitat educativa, ha estat treballant durant tot l’any per dur a terme l’obra de teatre. Amb música, sense, amb atrezzo,… tot un conjunt que ha donat com a resultat les obres que heu pogut veure al teatre… Aquí la d’educació infantil! 

En aquest enllaç trobareu el vídeo de l’obra de teatre. Vídeo

La Cantata de La ciutat i la LLuna (adaptació), ens va fer somiar de valent, mireu...

En aquest enllaç trobareu el vídeo de l’obra de teatre.Vídeo

Aquí Els Prehistòrics de Cicle Mitjà

En aquest enllaç trobareu el vídeo de l’obra de teatre. Vídeo

I aquí els de cicle superior: L’Olimp

En aquest enllaç trobareu el vídeo de l’obra de teatre. Vídeo

El sopar de fi de curs i comiat de l’alumnat de sisè va ser tot un èxit. Les paraules del seu tutor, David C., van fer caure més d’una llàgrima a petits i grans. Molta sort!

IMG-20170619-WA0007

I després de tantes emocions, matinal esportiva, per gaudir de l’esport i tancar amb un bon partidet, tot el treball fet durant l’any, a les activitats extraescolars! Mireu, mireu

I no ens podíem perdre la festa de l’aigua per tancar el curs. La comunitat dels petits a primera hora del matí, ja ho tenien tot a punt!!! Mireu, mireu

I és clar, amb tanta mullena la comunitat de mitjans i grans s’hi va afegir aviat!!!Aigua i espuma a dojo!!!

I mentre uns fan el bany d’aigua els altres aprofiten per fer el pica pica de comiat! Mireu com gaudeixen…

I després d’un bon aperitiu, un partidet mestres i alumnes!!! Ja veieu que uns i altres estan en plena forma!!! Endavant esportistes!

Un altre acte que també vam dur a terme la comunitat de mitjans (2n i 1r), va ser anar a fer l’obra de teatre a la residencia Santa Teresa de Valls. Una obra que els hi va agradar molt, i que van rebre amb entusiasme! Després ens van preparar un refrigeri que no hi faltava de res!!! Moltes gràcies i fins l’any vinent!!!