PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA 2018-2019

El número de desempat, que ha sortit per sorteig, per a la preinscripció del curs 2018-2019 és el:

13.841

Aquí teniu un enllaç amb informació del procés de preinscripció (pàgina oficial del Departament d’Ensenyament).

Aquí en teniu un altre que us porta a un resum de la documentarió necessària i dels criteris i baremació.

Aquí us podeu descarregar la sol·licitud de preinscripció.

Calendari de preinscripció:

SETMANA DE SANT JORDI

Durant la setmana de Sant Jordi, del 23 al 27 d’abril, alguns familiars han vingut a explicar contes a la classe dels seus fills i filles i els infants de cicle superior han visitat la resta de nens i nenes de l’Escola per explicar-los un conte. Hem celebrat la diada de Sant Jordi compartint molts llibres, fent l’exposició de tots els treballs realitzats i venent llibres i roses. Com a cloenda, hem inaugurat, amb molta il·lusió, la biblioteca de l’Escola. L’escriptora i il·lustradora santboiana Raquel GU va ser la nostra padrina, va encoratjar-nos a llegir molt i a gaudir de la nostra biblioteca. Li vam regalar el dracàleg de l’Escola Marianao, elaborat per tots els nenes i nenes del centre, i ella ens va respondre amb un obsequi: vam poder gaudir en directe de l’elaboració d’una il·lustració personalitzada, dedicada exclusivament a tots nosaltres. Finalment, per acabar la festa, vam berenar tots junts. Ha estat una setmana que ens ha permès endinsar-nos en la màgia dels llibres:

4a SETMANA SALUDABLE

Del 16 al 20 d’abril vam celebrar la 4a Setmana Saludable per conscienciar el nostre alumnat i les seves famílies de la importància de realitzar activitat física de manera regular, alimentar-se de forma equilibrada, descansar les hores necessàries i gestionar bé les pròpies emocions. L’eslògan ha estat:

EMOCIONA’T I CREIX SA!

Per aquest motiu, durant tota la setmana, els infants de l’escola i els seus familiars van realitzar diferents activitats: de gestió de les emocions, de relaxació, de zumba, de ioga, de piscina (P4 i P5), l’esmorzar saludable i, com a cloenda, la 21a Jornada Atlètica, amb la visita incondicional de la nostra mascota, el Marianet.

Aquí us deixem una mostra resum de tot el que vam fer:

Ajuts menjador curs 2018-2019

Des del Consell Comarcal del Baix Llobregat ens han comunicat que ha estat aprovada la convocatòria dels ajuts individuals de menjador per al proper curs 2018-19.

Les bases d’aquesta convocatòria les podeu consultar al següent enllaç: www.elbaixllobregat.cat.

Totes les famílies interessades a sol·licitar aquest ajut poden descarregar la sol·licitud clicant aquí, descarregar-la del web www.elbaixllobregat.cat o recollir-la a la secretaria de l’escola. Aquesta sol·licitud amb la documentació necessària s’haurà de lliurar entre dilluns 23 d’abril i dimecres 9 de maig a la secretaria del centre on estiguin matriculats o preinscrits els infants el curs vinent.

L’ horari de secretaria de l’escola serà el següent:

  • De dilluns a divendres de 9:15 h a 10 h i de 12:45 h  a 14:00 h

Aquest ajut el podran sol·licitar els i les alumnes d’infantil i primària aportant la documentació que se sol·licita.

En el cas de germans/es matriculats en un mateix centre i que sol·licitin ajuts de menjador es podrà presentar una única sol·licitud.

Excepcionalment, malgrat la matrícula de l’alumnat nou no es farà fins al mes de juny, si alguna família reuneix els requisits que consten a la convocatòria podrà presentar, també, la sol·licitud.

Full informatiu convocatòria ajuts menjador 2018-2019 (Consell Comarcal)

4a SETMANA SALUDABLE I 21a JORNADA ATLÈTICA

Ja queda menys per a la 4a Setmana Saludable. Tenim preparades un munt d’activitats que de ben segur que us agradaran: activitats de relax per als més petits, jocs en família per als infants de primària, ioga, zumba, xerrada-taller per als familiars… i, com no, la ja tradicional Jornada Atlètica.

Aquí us deixem els cartells i els enllaços a tota la informació que us estem fent arribar:

 

 

 

 

Activitats 4a setmana Saludable

Informació 21a Jornada Atlètica

Xerrada-taller educació emocional

A més a més, també us deixem uns enllaços a altres activitats relacionades amb la salut que es fan al nostre territori:

Cartell  i díptic Dia Mundial de la Salut

Cartell i díptic Enllaça’t a Marianao (activa’t fent salut)