Festa final de curs 2017-2018

El dijous 21 de juny l’Escola Montserrat vam celebrar la festa de final de curs al teatre La Passió d’Olesa de Montserrat.
A continuació podreu veure els balls de cada curs, dels mestres i la graduació de 6è.
Balls d’Infantil (P3, P4 i P5)

Balls de 1r, 2n… Llegeix més»

X Jornada de programació i robòtica educatives

Aquesta jornada és un espai d’intercanvi i presentació d’experiències relacionades amb la programació i  la robòtica a les aules de centres d’arreu de Catalunya.
La nostra escola ha assistit a la jornada en qualitat de ponent i assistent. Hem presentat la nostra experiència amb el títol “Programem amb Dash & Dot a educació infantil i cicle inicial”. També hem assistit a la presentació del pla STEMcat i a la fira d’estudiants i empreses. Per últim, hem participat en un taller d’elaboració d’instruments musicals amb Scratch i Makey-makey.
Podeu trobar més informació sobre la
jornada clicant el següent enllaç:

http://blocs.xtec.cat/jornadaprograma/jornades/j2018/

Jocs Florals de Catalunya

Dos alumnes de 2nA de la nostra escola, la Martina Blanco i el Marouan El Khatabi, han quedat finalistes de la fase territorial dels Jocs Florals de Catalunya. Els seus contes han enamorat al jurat! Enhorabona!

Setmana de la lectura organitzada a Olesa de Montserrat

Amb motiu de la Setmana de la lectura organitzada a Olesa de Montserrat, del 14 al 20 de Maig d’enguany, tres alumnes del nostre centre, L’Isam Rzami, la Naiara Duro i l’Ahlam Alhamzaoui, han participat de  l’activitat  “LECTURA EN VEU ALTA” a la Plaça Fèlix Figueres i Aragay del poble, on participaven infants, joves i adults de diversos centres educatius del municipi.

Tots tres alumnes de 6è, de forma compartida, han llegit en veu alta el primer capítol de la novel·la juvenil de Maria Pilar Isern “Un correu molt especial”.

Jornada Solidaria

Desprès de l’èxit de l’any passat, l’Ampa de l’escola torna a organitzar la jornada solidaria al pati de l escola. Tots els beneficis aniran destinats a la investigació del càncer infantil. Serà el dissabte 19 de maig de 10 a 14h.
Els ajudeu a millorar la xifra de 6930€ que van aconseguir l’any passat?