Benvolgudes famílies,

Us donem la benvinguda a l’espai web del nostre centre.

Esperem que pugueu trobar totes les informacions necessàries relacionades amb el funcionament de la nostra escola i amb les activitats que realitzen els vostres fills i filles.

Desitgem que gaudiu d’aquesta visita virtual de l’escola Malagrida!

PROJECTE INTERDISCIPLINARI

Benvolgudes famílies,

Avui, dimecres dia 21, comença el projecte interdisciplinari del nostre centre, “UN MÓN DE COLORS”, que aproparà la diversitat cultural del nostre centre per enriquir-nos a tots.

Durant aquests 3 dies els vostres fills i filles realitzaran un munt d’activitats que esperem que els enriquirà moltíssim a nivell personal.

Esperem trobar-vos a l’activitat de cloenda oberta a les famílies, del divendres dia 23 a les 15:00 h de la tarda.

Us hi esperem a tots!

BON NADAL I FELIÇ 2018!

“NADAL MUSICAL”

Benvolgudes famílies, aquest divendres dia 15 de desembre celebrem la festa de Nadal de la nostra escola.

A les 18:30 comença la celebració, oberta a tothom qui vulgui.

Us adjuntem el programa d’aquest acte. La portada ha estat elaborada per l’artista olotí Quim Domene, que també és avi de la nostra escola. Moltes gràcies Quim!!!

PROGRAMA ACTES NADAL 2017

 

 

DINANTIA, COMUNICACIÓ AMB LES FAMÍLIES

De cares a aquest curs escolar, els enviaments de les informacions els rebreu al telèfon mòbil. No repartirem circulars informatives. Ho farem a través de l’APP “DINANTIA”. La podeu instal·lar des del PlayStore de Google, o des d’IOS.

Només caldrà que us registreu amb la vostra adreça electrònica. Us deixem l’enllaç perquè us pugueu descarregar les instruccions per instal·lar-ho al vostre telèfon. (Instruccions català Dinantia instalació inicial CA – Instruccions castellà Dinantia instalación inicial ES).

BENVINGUTS AL NOU CURS ESCOLAR 2017-2018

 

Ens plau donar-vos la benvinguda al nou curs escolar que estarà ben ple de novetats!

Aquest any el nostre centre us oferirà molts canvis a nivell pedagògic, de materials, a nivell logístic i organitzatiu… Tots ells estan pensats perquè els vostres fills, els nostres alumnes, puguin gaudir d’una millor experiència educativa al nostre centre.

Estem introduint aules amb materials més adequats per tal d’afavorir el treball cooperatiu.

Aquí us en deixem una mostra!

Les reunions d’inici de curs també estan introduint aspectes molt llaminers en molt sentits!

No us ho perdeu!

 

 

ESCOLA MALAGRIDA FORMEM PART DE “ESCOLA NOVA 21”.

L’escola Malagrida hem entrat a formar part de les 30 escoles introduïdes dins del programa educatiu escola Nova 21. El nostre objectiu és aportar als nostres alumnes una educació centrada en les seves necessitats, amb la intenció de refundar el centre a través de tots els replantejament pedagògics, metodològics, organitzatius, logístics, materials… que estiguin al nostre abast.

Al llarg dels 3 propers cursos desenvoluparem el programa de manera conjunta amb la resta de 29 centres que formem part de la mostra representativa a nivell de tot Catalunya.

Per fer-vos-ho més fàcil ens agradaria que paréssiu uns minuts d’atenció a aquest vídeo.

 

 

 

“SOM MÚSICA” AL TN COMARQUES DE TV3

Us deixem l’enllaç al vídeo.

NOU VÍDEO DEL PROJECTE “SOM MÚSICA” DE LA NOSTRA ESCOLA.

Moltes gràcies a tothom que ho ha fet possible! Enhorabona!

 

COMPTES DE TWITTER I INSTAGRAM

Benvolgudes famílies,
Us comuniquem que a partir d’ara podreu visualitzar les fotos i vídeos de les activitats que fan els vostres fills/es a les xarxes socials.
INSTAGRAM: escolamalagrida
 

XERRADA SOBRE EL MEDI AMBIENT

Els alumnes de 6è estem duent a terme el projecte “MEDI AMBIENT” i estudiem les diverses problemàtiques que es presenten.
Avui hem tingut la oportunitat de conèixer el CRAM (Fundació per la conservació i recuperació d’animals marins).
Gràcies Laia i gràcies a la fundació per aquesta oportunitat.
Ens… Llegeix més»

TREBALLEM AMB TAULETES

Les noves tecnologies són cada vegada més presents a l’escola. Enguany tenim tauletes que les utilitzem en diverses àrees, per treballar individual, en parelles, en grups cooperatius… però sobretot ens van molt i molt bé per treballar els projectes!
 
Llegeix més»

STA. CECÍLIA 2017

Aquest matí, a l’escola Malagrida hem celebrat la festivitat de Sta. Cecília, la patrona de la música, que ja des de fa 4 cursos ens acompanya en el desenvolupament del projecte “Som Música”.
Avui s’ha inaugurat la “Coral Kids”, formada per nens i nenes de 1r,… Llegeix més»

LA NOSTRA FADA…

Com cada any, a principi de curs, presentem la Fada Grida a tots els nens i nenes de l’escola, sobretot als alumnes de P3 que han arribat.

CARNESTOLTES A L’ESCOLA

Per celebrar la festa de carnestoltes a l’escola, vam sortir tots els nens i nenes de cada cicle i vam fer una desfilada de carnestoltes al pati de l’escola, mostrant cada element treballat a cada curs.  També els alumnes de cicle superior ens van tocar… Llegeix més»

DIA DE LA PAU

El dia 30 de Gener, varem celebrar el dia de la pau a l’escola. Tots els nens i nenes van sortir al pati de l’escola amb les ulleres de la pau i  van llegir missatges per desitjar la pau al món. Així com també una… Llegeix més»

FESTA DE NADAL 2016

Després de dies de mal temps, finalment vàrem poder celebrar la Festa de Nadal 2016 el dia 20 de desembre a la tarda.Com cada any les famílies, els nens i les nenes, van poder gaudir de la festa, amb actuacions des de P3 fins a… Llegeix més»

ESCOLA NOVA 21

Ahir, dimarts dia 27, vam tenir la magnífica notícia que la nostra escola ha estat escollida entre els centres que entraran a formar part del moviment “Escola Nova 21”.
456 centres d’arreu de Catalunya, de més dels 1100 que s’hi havien presentat, encetarem una nova etapa de treball… Llegeix més»

COMENCEM EL CURS 2016/17

El curs escolar 2016/17 comença amb noves il·lusions i amb forces renovades, després de les vacances, que hem aprofitat per recuperar l’impuls i omplir-nos d’energia.
Donem la benvinguda a tothom i en especial als infants i famílies que s’incorporen de nou a l’escola, així com a… Llegeix més»

CERCAVILA FESTES DEL TURA 2016

Benvolgudes famílies,
Ja estem a l’inici d’un nou curs, i com no, a punt d’encetar les festes del Tura 2016.
El proper dimarts dia 6 a les 18:00 h de la tarda, us convidem a la reunió informativa per parlar de la cercavila d’enguany.
Ens trobarem a la… Llegeix més»

COR SAFARI

El Cor Safari format per 28 nens i nenes de 8 a 14 anys provinents d’una escola orfenat d’Entebbe (Uganda), està portant a terme una llarga gira per Catalunya, dins d’una campanya de sensibilització impulsada per la Fundació Nzuri Daima per promoure… Llegeix més»