Benvolgudes famílies,

Degut als esdeveniments d’ahir, dia 1 d’octubre, demà, l’Escola s’adhereix a l’aturada general.

No hi haurà, doncs, serveis mínims.

Salutacions cordials,

L’Equip de Mestres
de l’Escola Reina Violant

Barcelona, dilluns, dia 2 d’octubre de 2017

L’escola surt al carrer

 
Divendres 22, dia sense cotxes.
Al llarg del matí del dia 22, amb motiu de la diada sense cotxes, els alumnes de l’escola de Primària realitzaran diverses activitats als carrers del barri. Finalitzaran a les 12:30 h. Seguint el protocol de l’entitat organitzativa, TALP, en cas… Llegeix més»

COMUNICAT: CANVI DE TUTORIA

Benvolgudes famílies de l’escola Reina Violant,
Us volem comunicar el següent:
El Consorci ens ha enviat una persona a dedicació completa a dia d’avui.
És per aquest motiu que, tenint en compte els criteris pedagògics de l’escola, fem el següent ajustament:… Llegeix més»

Primer dia de curs

El primer dia de curs tothom va anar a la classe amb la seva nova mestra i els seus companys i companyes. Després del pati dels grans, tots els nens i nenes de Primària ens vam trobar al gimnàs per donar la benvinguda al nou curs, tot cantant la cançó de l’escola i presentant als nens i nenes nous.… Llegeix més»

AJUTS MENJADOR 17-18

Ja està publicat al tauler d’anuncis de l’escola la llista d’admesos i denegats de les sol·licituds presentades al mes de juny. Si no recordeu el vostre codi de petició o IDALU, el podeu demanar a Administració. Contra aquesta proposta, es poden presentar al·legacions fins el 19… Llegeix més»

AVÍS IMPORTANT

Benvolgudes famílies,

Comencem un nou curs amb novetats, empenta i molta il·lusió.

Com ja sabeu, estrenem un nou Equip Directiu amb persones de l’escola, que coneixem i estimem l’escola, i que iniciem aquesta nova etapa amb el desig de fer camí plegats, comptant amb la col·laboració i aportacions de tothom.… Llegeix més»

Reunió famílies noves

Benvolgudes famílies d’alumnes nous de l’escola,

Us convoquem dijous vinent, dia 7 de setembre, a les 09:00h, a la trobada de benvinguda adreçada a les famílies i als alumnes nous, per tenir una primera presa de contacte amb la tutora, la direcció i les mestres.… Llegeix més»