Visita de les famílies al CEAB

Ahir les famílies de l’escola vam poder visitar les instal.lacions del CEAB i conèixer la recerca que s’hi fa de la mà dels científics, així com el treball que s’està fent dins el projecte TÀNDEM. Una visita molt enriquidora per grans i petits.

Moltes gràcies CEAB per obrir-nos les portes!

HORA DEL CONTE USEE: “Superpoders”

El conte de “Superpoders” ens explica que cadascú és bo en fer alguna cosa (memòria, matemàtiques, exploració i curiositat, exercici físic, …). Uns ben diferents dels altres. Les intel.ligències es manifesten en tots nosaltres en el dia a dia.
Aquest cop hem comptat amb la col·laboració… Llegeix més»

Inscripció visita de les famílies al CEAB

La propera setmana es celebra la Setmana de la Ciència, i des de l’AMPA conjuntament amb el Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC) hem preparat una jornada de portes obertes únicament per les famílies de la nostra escola, per què conegueu de primera mà el centre vinculat amb nosaltres a través del Projecte Tàndem.

La visita es farà el proper dimarts 14 de novembre a les 19:30h.

A través de diversos tallers coneixerem les diferents línies de recerca que es duen a terme al CEAB i la importància del coneixement en quan a l’organització i el funcionament dels ecosistemes aquàtics per fer-ne una gestió i ús adequat.

El punt de trobada serà el Pàrquing del CEAB a les 19:15h, accés Cala Sant Francesc nº 14

Si algú té alguna dificultat per arribar-hi que ens ho comuniqui i podríem quedar a la porta de l´escola a les 19:00h per guiar-vos fins allà.

Aquesta visita exclusiva només es farà si hi ha un nombre mínim de persones.

Si esteu interessats en assistir feu clic aquí:   INSCRIPCIÓ

Tots som AMPA, us esperem!

TALLER DE CUINA USEE: “Fruits de tardor”

Avui hem anat a la fruiteria a comprar fruits típics de la tardor. Hem tastat magranes i caquis.
També hem fet el nostre racó de tardor amb ametlles, avellanes, pinyes pinyoneres, moniatos, carbasses, fulles seques, etc. I hi hem posat cartells.

COMUNICAT

Benvolgudes famílies,
Demà dimecres 8 de novembre hi ha convocada una vaga.
El nostre centre, d´acord amb el que estableix l´Ordre del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies complirà amb els serveis mínims, que garantiran la seguretat i l’atenció de l´alumnat que vingui al centre, però… Llegeix més»