Espai de migdia

Un petit resum del nostre espai de migdia.

El menjador escolar de la nostra escola està gestionat per l’empresa  F.Roca.

Què fem?

D’acord amb el PEC de l’escola:

  • Acompanyem els infants i joves en el seu creixement físic, intel·lectual i emocional.
  • Donem tranquil·litat i seguretat oferint el millor tracte humà i un producte excel·lent.
  • Elaborem menjars de cuina tradicional catalana i mediterrània amb productes de proximitat i ecològics d’alta qualitat.
  • Implementació del Menú 2030 en fase avançada.

Els nostres eixos de treball són:

Salut, sostenibilitat, atenció a la diversitat, seguretat alimentària i productes de qualitat.

Pel que fa a l’ elaboració, disseny i composició dels menús destaquem:

  • Cuina tradicional catalana i cuina mediterrània.
  • Producte i compromís ecològic. 70% de producte de proximitat i 30% d’ecològic.
  • Acreditats per la marca Cuina Catalana – Menú 2030.
  • Garanties sanitàries i de qualitat. Implementació APPCC.
  • Acreditats per l’Associació Celíacs de Catalunya, d’espai lliure de gluten.
  • Criteris d’eficiència mediambientals en la gestió de les nostres cuines.

Premeu els següents botons per ampliar la informació sobre l’espai de migdia: