RESUM DELS DARRERS CONSELLS ESCOLARS

Al tercer trimestre vam fer tres consells escolars, dos d’extraordinaris i un d’ordinari.

En el primer consell escolar extraordinari es va aprovar demanar al Departament una plaça estructural de biblioteca a la plantilla de l’escola i també seguir participant dels ajuts a l’escolarització de l’Ajuntament.

En els segon es van presentar els canvis que hem de fer en la gestió econòmica de l’AMPA i de l’escola, pel que fa al cobrament de llibres, material i sortides, per tal de complir amb les bases dels ajuts a l’escolarització de l’Ajuntament. També vam presentar les noves quotes acordades amb l’AMPA que, enlloc de ser dues quotes anuals i regularització, seran tres quotes anuals.

Finalment vam aprovar el calendari del nou curs 2017-18:

En el darrer Consell Escolar ordinari vam aprovar uns punts nous per al NOFC, que properament penjarem al WEB, i també el document de benvinguda per als mestres nous. Vam presentar la memòria del curs 2016-17 però l’aprovarem a l’octubre, junt amb la Programació General Anual de centre per al curs 2017-18.

També vam parlar de les quotes de menjador després de fer la reunió de Junta de Menjador.

Vam explicar com havia anat la matrícula de cara al curs que ve i quines previsions teníem de plantilla de mestres.

Finalment vam exposar què deia l’informe de seguiment de l’AVAC per part d’inspecció tot mirant l’evolució de l’escola en els seus resultats d’avaluació interna i en els resultats d’avaluació externa tot analitzant els resultats de les competències bàsiques de 6è i de l’avaluació diagnòstica de 3r d’aquest curs. En vam fer una valoració molt positiva.

Vam acabar amb un torn obert de paraules.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>