EL RACÓ DE LA BIBLIOTECA

Des de la biblioteca us volem ensenyar llibres i contes per engrescar-vos a llegir!
És per això que cada mes us proposarem una temàtica i una col·lecció de llibres relacionada.
Durant el mes de novembre podeu gaudir de contes sobre la tardor, la castanyada, el halloween i la por.
Us… Llegeix més»

ZUMBA PER TOTHOM

Els divendres a l’hora del pati continuem amb el zumba. Aquesta activitat va ser una de les més ben  valorades pels nens i nenes els curs passat.
Allà l’alumnat no deixa de ballar durant una hora. Cada alumne que ho prova, repeteix ja que els encanta ballar… Llegeix més»

ESMORZAR PA AMB XOCOLATA

Avui a la nostra escola hem començat amb els esmorzars per col·laborar amb l’edició de la revista Xerrameca. Cada any la preparem per a mostrar-vos un poc del que els nens i nenes fan a la nostra escola durant el curs.
Aquest 1r esmorzar ha sigut… Llegeix més»

SORTIDA PRIMÀRIA A LA VIL·LA CASALS.

El passat dia 26 d’octubre els i les alumnes de primària del nostre centre vam gaudir d’una de les sortides més enriquidores i especials dels últims cursos. L’èxit d’aquesta era més fàcil, ja que pocs cops tots els nens i nenes de primària poden viure… Llegeix més»

COMENCEM EL SEP DE CIÈNCIES!!

A partir d’aquesta setmana, els dilluns i els dimarts de 16:00 a 16:45 hem inicat el SEP de ciències.
En aquesta activitat hi participen dos grups de 8 alumnes, un de cicle mitjà i un de cicle superior, i l’objectiu que ens proposem és fer un… Llegeix més»

PADRINS LECTORS

Un curs més comencem un dels projectes que més ens agrada a l’escola. Es tracta dels padrins lectors!
Cada dilluns a la tarda, els alumnes més grans de l’escola són mestres. Ajuden als més petitons a agafar gust per la lectura!
Després de fer una presentació tots… Llegeix més»

HEM TRIAT INSTRUMENT PER LA BANDA!!!

Els/les alumnes de 3r hem estat intentant fer sonar els instruments i ho hem fet molt bé. Ja hem anat triant entre saxos, clarinets, trompetes i trombons, així que si voleu veure com ens ho vam passar podeu clicar aquesta foto.

Aviat farem el nostre primer concert!

Esteu tots convidats al concert de Nadal!

 

PRESENTACIÓ NOU CURS 17/18

En el següent enllaç trobareu la informació revellevant d’aquest nou curs escolar. Esperem que aquest 17/18 sigui un curs on els nostres alumnes, és a dir, els vostres fills i filles aprenguin molt i vinguin contents a l’escola.

PRESENTACIÓ CURS

Acomiadament alumnes de 6è

Els alumnes de 6è reberen un merescut homenatge de part de tots els nens i nenes de L’escola Els Quatre Vents.
Cada classe van fer un passadís per acomiadar-los amb una ovació.
Aquí ho podeu veure!!

Vídeo resum del curs 16/17

Com tota bona pel·lícula, després d’anunciar el tràiler sempre arriba l’estrena de la pel·lícula. Per això, tot seguit podreu veure el vídeo on resumim, més o menys, el que fem a la nostra escola per a què els aprenentatges dels vostres fills i filles sigui… Llegeix més»

EL PROJECTE CANTÀNIA

El curs 1989 – 1990 va néixer Cantània a partir de la voluntat de les mestres de música de les 9 escoles municipals de Barcelona de fer alguna activitat conjunta. L’èxit va ser tal, que l’any 2002 va començar a implantar-se a d’altres ciutats de… Llegeix més»

ANIMACIÓ LECTORA

Els alumnes de 6è , el passat dia 24 d’ abril, van fer l’ animació lectora pels alumnes d’ educació infantil i cicle inicial. No obstant, altres alumnes del centre van voler gaudir també del treball realitzat pels seus companys.
Des de la comissió de la… Llegeix més»