Celebrant Sant Jordi 2017

DracAquest any la celebració de Sant Jordi ha estat vinculat al treball previ a l’aula al voltant de la situació dels refugiats al món. Segons les edats s’ha intentat fer una reflexió sobre aquest tema punyent. En Jaume Barri dijous, tot cantant, va transmetre als infants les seves vivències en diferents conflictes anteriors i actuals. Per la tarda els Grans van anar per places i carrers del poble oferint poemes als vianants, activitat que va resultar de lo més original i sorprenent.

El divendres vam començar al matí amb la col·laboració de les famílies, el conta-contes a Infantil i a Primària que va ser un èxit de participació. Després tots vam gaudir d’un bon esmorzar de pa amb oli i sucre. En acabat el Grans van fer una sessió de cinefòrum amb tots els mestres disfressats i repartint crispetes i per la tarda super titelles pels Petits i curiosa sortida literària, amb fades i altres personatges al bosc, pels Mitjans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>