Projecte Llegim!

El passat dimarts dia 10 d’abril els alumnes d’Educació Infantil vam participar en una activitat que forma part del Projecte Llegim! A l’escola vam rebre la visita de la Sònia, ens va explicar diferents contes. Alguns en vers, d’altres en llenguatge de signes, amb titelles…. Va ser una activitat que ens va agradar molt, la vam escoltar molt atentament i li vam agrair tota l’estona que ens va dedicar.

 

 


Fem la mona!!!

Com ja és tradició a la nostra escola, els alumnes d’Educació Infantil, hem fet la mona. Amb xocolata, plomes, pa de pessic i caramels ens han quedat ben guarnides i divertides. Seguidament la part més divertida: esmorzem la mona, i gaudim de l’últim dia de trimestre d’una manera ben dolça.

 


Anem a l’hort!

Els alumnes d’educació infantil tenim cura de l’hort. Allà aprenem a plantar, regar i cultivar fruites i verdures de temporada. Durant tot el procés de creixement caldrà que en tinguem molta cura, haurem de treure les males herbes que vagin apareixent i estar molt pendents de tots els canvis que es vagin produint. És una activitat molt dinàmica i enriquidora en la que ens ho passem molt bé mentre anem aprenent.

 


SORTIDA AL MUSEU DE LA PESCA (PALAMÓS)

El Dijous 15 de març els alumnes de 3r i 4t vam anar a Palamós a visitar el Museu de la Pesca. Vàrem fer els tallers “Feinejant pel mar” que consisteix en una visita guiada al Museu de la Pesca i “L’anxova, la reina” on els alumnes elaboren un pot de salaó d’anxoves que es poden emportar.


SORTIDA AL MUSEU DE LA XOCOLATA (BARCELONA)

El dia 22 de febrer els nens i les nenes de 1r i 2n de cicle inicial vàrem anar d’excursió a Barcelona al Museu de la Xocolata.
La visita al museu ens va semblar molt interessant, però el més divertit va ser el taller “Artistes de la Xocolata” on vàrem fer figures i dibuixos de xocolata i poder-la tastar, boníssima!


ENS VISITA LA DOCTORA

El passat dilluns 5 de març la Doctora Núria Erra va venir a parlar-nos de la importància de cuidar el nostre cos i la nostra salut. Ens va parlar de l’alimentació, de la higiene, de la importància de fer-nos revisions periòdiques… Els alumnes de P4 i P5 la vam escoltar molt atentament i farem cas de tots els consells que ens va donar. Moltes gràcies Doctora!


TARDES MUSICALS

Per endinsar-nos al món dels instruments, els alumnes d’educació infantil, hem rebut la visita de dos músics, en Miquel i la Laura. A través d’ells hem pogut conèixer de prop el violoncel i la flauta travessera. Els hem pogut veure, tocar, escoltar, reconèixer les seves parts… Han estat unes tardes molt agradables i profitoses. Moltes gràcies a tots ells.
 


NEVADA

Benvolgudes famílies,

Davant la situació  actual i el risc d’intensificació de la nevada i seguint les recomanacions de protecció civil i el Departament d’Ensenyament, per precaució seguirem el mateix funcionament que ahir.

L’escola estarà oberta amb serveis mínims sense  classes amb normalitat.

Us demanem que si us plau  que aquelles famílies  que hagueu de portar  els vostres fills/es  a l’escola estigueu localitzables , en cas que s’ hagués de tancar l’escola .

L’equip directiu

NEVADA 2018

Benvolgudes famílies,

Segons el darrer comunicat que ens ha fet arribar  el director  general dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament, de cara a demà dimecres  hem de  tenir  en compte que:

  • Les previsions meteorològiques han empitjorat i per tant s’ha d’evitar al màxim l’ús dels vehicles, tenint en compte que el transport escolar serà anul .lat segons  ens informa Protecció Civil.
  • En aquest sentit s’ha de procurar que els  centres  educatius romanguin oberts, si  així s’ acorda amb l’ alcalde, tot i que l’activitat no serà normalitzada.
  • Per tant, l’ escola obrirà portes  però no podem garantir que la majoria de mestres arribin al centre ( la gran majoria són de fora el poble).
  • Per tot això us demanem que estigueu atents a les informacions que us anirem passant mitjançant el tokapp, SMS i la web del  centre.

Moltes gràcies per la vostra paciència i comprensió.

L’Equip directiu