QUINA EMOCIÓ! IMG-20170412-WA0002_1492175436647             Aquests pollets  han nascut a la incubadora de P3

            

PRIMERES PASSES AMB EL MÒBIL I LES XARXES SOCIALS

La setmana passada l’AMPA va organitzar una xerrada molt interessant a càrrec d’enGERARD Gerard Vilanova. Ell ens va donar pautes per preparar a les famílies en l’ús de les noves tecnologies i les xarxes socials en l’àmbit familiar, a distingir entre el bon ús i l’abús, a entendre les necessitats dels nostres fills i filles establint els límits necessaris, a millorar la comunicació familiar, ens va facilitar eines personals per al treball amb els fills i conduir-los cap a l’autoregulació.

Algunes de les preguntes que ens va plantejar varen ser:

Com exercim l’autoritat parental?

Com utilitzen el mòbil i les xarxes socials els nostres infants?

A la seva web podeu trobar molta informació molt útil per totes les famílies: www.ticactiva.jimdo.com

Moltes gràcies Gerard, seguirem CONNECTATS i BUSCANT ESPAIS DE DESCONNEXIÓ!!

 

 

NOVA ACTUACIÓ AL PATI DELS NOSTRES SOMNIS, EL MIKADO

El cap de setmana del 27 i 28 de maig vam fer realitat un nou somni, un circuit d’aventura que hem anomenat MIKADO. L’estructura ja està acabada, ara falta col·locar cordes de seguretat, entramat de xarxes, polir fusta,… i deixar-ho tot correcte per tal que els infants en puguin gaudir.
Una altra actuació va ser fer forats a les rodes que ja s’han convertit en un indispensable element de joc.
També vam començar la reparació dels tipis que els vam inaugurar el curs 12-13 i el curs vinent CONTINUAREM.

IMG_0288_opt

SANT JORDI 2017

Celebrem plegats la diada de Sant Jordi, hem compartit activitas amb les classes amigues,  hem visitat la paradeta de llibres i roses, que cada any organitza l’AMPA i famílies de sisè, hem assitit a representacions de teatre a càrrec del Sergi Gil de la TACA, dels nostres Sant Georges (David) i princess (Noeh), ens hem emocionat amb els ritmes trepidants dels tabalers de quart i el grup d’atabalats, hem acabat la diada amb els tallers d’activitats organitzat per l’AMPA. UNA GRAN DIADA!

Clicant l’enllaç trobareu el video dels tabalers de 4t, artistes bona “tabalada”.

Clica aquí el video

JORNADA D’EDUCACIÓ FÍSICA 2017

DSCN86261

El dimarts 4 d’abril tots/es els/les alumnes de primària de l’escola van participar en la IV jornada d’educació física a les Pistes municipals d’atletisme de Castellar. Tots vam gaudir molt de les activitats i del magnífic dia que va fer.

WELCOME NOEH

 

Today has arrived Noeh Castle-Smith at school. We want to welcome her to Sant Esteve school. She is going to be our speaking assistant until June.

She will pass through our groups from nursery to fifh level in primary. We are very happy and very lucky because we may play and speak in english with her a lot.

This is a project of the  Castellar town hall. The english assistants will give support to our schools in the english  learning process.

WELCOME NOEH and have a nice stay with us!!

dscn8378_opt

JUGANT A L’ATLETISME

Aquest diumenge 19 de març, vam tenir els Campionats de Catalunya d’atletisme per escoles d’alumnes de sisè. Va ser una tarda fantàstica, on els participants van poder gaudir a partir de l’esport i, a més, ens van demostrar una qualitat increïble de  valors. Un dels equips masculí va quedar 3r de la classificació. Felicitats a tots i totes! 

img-20170319-wa0025

img-20170319-wa0021

img-20170319-wa0023

CONCERT NADAL 2016

Un any més volem felicitar a tot l’alumnat pel seu entusiasme mostrat a l’escenari, així com el seu talent musical. Ens han transmès molta il.lusió.
Gràcies als Atabalats pel seu ritme, energia i motivació!
Gràcies mestres per les vostres veus i bona feina.

Gràcies famílies per la vostra assistència, col·laboració i participar amb nosaltres del concert.

BON NADAL I BONES FESTES!
img_2143_opt

FIRA DE NADAL 2016

Aquest any a la Fira de Nadal Solidària hem recollit 1.025€ per la nostra escola germana a Pushkar (Índia). Els enviarem a la Fundació Fior di Loto perquè els inverteixin en la millora de l’ escola i l’educació de les nenes de Pushkar.

Moltes gràcies a tothom per participar-hi. Entre tots cada any fem possible que aquest Projecte de Cooperació continuï.

20161216_164505_hdr_opt

 

ELS DE SISÈ HEM GAUNYAT EL CONCURS “LA IMPORTÀNCIA DE LES ABELLES”!!

La Marina, una alumna de sisè B, ens va portar un cartell per participar en un concurs sobre la importància de les abelles. Tots ens vam engrescar a participar-hi. Aquest projecte ens ha permès aprendre moltes coses sobre el món de les abelles, una espècie en perill d’extinció. En aquest mural donem idees per poder ajudar-les des de casa.

No només hem après sinó que també ….. HEM GUANYAT EL CONCURS, SOM ELS PRIMERS DE CATALUNYA!!

dscn6341_opt

 

BONES FESTES D’HIVERN

Bones festes a tothom!!

robot-acercandose-54791televisionkite-flyinggifs-animados-trenes-de-navidad-7133708

Si em feu dir la cosa

Veig muntanyes de joguines,
totes noves i volgudes.
Però si em feu dir la cosa
que més feliç em farà,
us diré: conteu-me històries!…
Qui me les vol explicar?
Apagaríem la tele
i jo us podria escoltar!
                  Joana Raspall   

cuenta-cuentos11

FIRA DE NADAL PER FIOR DI LOTO

El dimarts 29 de desembre, l’Anna Roig, mestra de l’escola i representant de la fundació Fior di loto de l’Índia, ha fet una presentació de la Jornada solidària d’enguany als infants des de P5 a 6è. Ha estat molt emocionant parlar de la nostra “sister school ” de Pushkar  i en especial de les nenes de la Fundació. Us convidem a visitar l’exposició de fotografies al vestíbul de l’escola i entrar al següent enllaç dscn6309_opt

 

CELEBREM LA FESTA DE LA MÚSICA!

Aquest matí tots plegats ens hem trobat per celebrar la festa de la música. Els nens i nenes que estan aprenent a tocar un instrument fora de l’escola i les que fan dansa ens han ofert un bonic concert.

Hem gaudit escoltant veus, guitarres, pianos, violoncels, …i els nostres petits músics ens han ensenyat les qualitats dels instruments i ens hi han anima’t a aprendre a tocar un instrument. Moltes gràcies a tots per la vostra valentia, el vostre saber estar dalt de l’escenari i la vostra gràcia musical, sou uns i unes artistes!

Que la música ens acompanyi sempre!

Us deixem fotos del concert del concert del dimarts i el d’avui divendres:

dsc00817_opt

dscn6302_opt

 

ELS ATABALATS A SANT LLORENÇ

El diumenge dia 20 els Atabalats vam estar convidats a participar en la VIII Diada Gegantera de Sant Llorenç Savall. Més de dotze colles vam omplir els carrers del poble veí, els nostres estimats gegants de l’escola, la Cinta i l’Esteve al costat dels seus amics el Sol, la Lluna i l’Estel de Castellar.

Vam passar un dia rodó, esmorzar, bona companyia, ritmes, música, balls, gegants, per acabar tots plegats amb un bon dinar. Famílies us animem a participar amb nosaltres!!! Recordeu que a partir del gener us esperarem cada últim divendres de mes.

 

csc_0199_opt