Festa fi de curs

Acabem el curs amb una festa a la tarda amb tots a l’escola , mestres, pares i mares, i lalumnat.

 

Hem preparat uns jocs molt divertits per tots i per acabar un berenar.

Projecte Viladomat: Anem a cantar al Palau de la Música

El projecte Clave XXI ens ha portat com cloenda al Palau de la Música. Conjuntament amb altres corals de Catalunya hem realitzat una trobada.

Mestres, pares i mares han vingut a Barcelona .

Aquesta activitat ha tingut com cloenda anar al Palau de la Música a realitzar una trobada amb altres Corals.

Mestres, pares i mares han vingut a Barcelona . 

Projecte Viladomat: Actuació Espai Rusiñol

Demanem un xip, xip, xip,xap,xap,xap, visca, visca, mooooooooolt bé !!!,  per totes les nenes i nens de l’escola Puig-Agut, de l’escola de música de Manlleu i de l’escola de música de Torelló que han participat aquest cap de setmana al concert a l’Espai Rusiñol.

Ens han emocionat a tots amb les seves cançons,  un aplaudiment molt fort per la Laura i la Buia, per tota la feina que han fet.

 

PER VEURE ELS VÍDEOS CLICAR AQUÍ

 

Projecte Viladomat: Anem al Palau i a l’Espai Rusiñol

Els més petits de l’escola P4 i P5 aniran conjuntament amb l’alumnat de l’escola de Musica de Manlleu a fer un concert de Cant Coral a l’Espai Rusiñol aquest dissabte a la tarda i el diumenge al matí.

Els nens i nenes de cicle inicial tenen el seu primer concert, també de cant coral, al Palau de la música aquest diumenge. Aquesta activitat forma part del projecte Clavé XXI.

El divendres vam fer una petita demostració a la sortida de l’escola.

Estem molt il·lusionats, !!!

 

Teatre a l’escola

Com ja sabeu que els nens i nenes de l’escola fan actuacions de teatre des de P3 fins a 6è. Ja tenim uns quants vídeos editats, us els presentem… la resta… un xic de paciència els anirem penjant !!!

Educació infantil : Hi havia una vegada…

Les set cabretes i el llop

Aviat la resta… En tabalet

Cicle inicial: La blancaneus 

En Joan sense por

Cicle Mitjà: Ja han fet la Caputxeta i Diàlegs. Properament els podreu veure a la web.

Cicle superior: De moment us deixem amb el vídeo promocional, recordeu que l’alumnat de 5è fem una actuació de teatre i poesia. El proper dijous i divendres !!! si voleu venir… esperem que us agradi

Actuació : El carnaval dels animals.

Consell de la infància

El Consell de la infància de Manlleu és l’espai estable de participació dels nens i nenes de sisè de totes les escoles de Manlleu per debatre i proposar sobre temes de ciutat.

aquest curs l’alumnat va aprovar organitzar una activitat de bosc d’aventura al passeig del Ter, després d’haver-ho discutit i aprovat a les aules.

Visita d’exalumnes a l’escola.

Aquest dissabte al matí un grup d’exalumnes que aquest any fan 50 anys, han tornat a l’escola per fer-hi una visita. Conjuntament han recordat el temps de quan eren nens i nenes, a més han sorgit de la memòria vells i bells   records de la seva estada al Centre.

 

Toca i sona !!!

Els nens i nenes de P5 hem estat convidats a l’activitat de Porta cua que l’Ajuntament organitza per poder gaudir dels pianos. Hem aprés un munt de coses interessants i ens hem convertit en pianistes per uns moments.

 

per veure més fotos clicar AQUÍ

Arriba la tradicional cantada de Caramelles

La Coral Viladomat va cantar caramelles el  dilluns  de pasqua  realitzant un recorregut per Manlleu. Vam sortir de l’escola a les 10 h del matí i  vam anar  a Llar Residència de salut mental, vam acabar amb una cantada de cloenda a la Plaça Fra Bernadí cap a les 12 del migdia.

Van venir 35 nens i nenes a més dels pares i mares.


 

Fem una carta

Els alumnes de primer de l’Escola Puig-agut de Manlleu escriuen una carta d’agraïment a les monitores de piscina. En aquesta activitat la mestra modela i guia les diferents fases del procés de composició escrita. També es treballen les característiques del gènere.

First Lego League

Moltes gràcies a  La Fundació Scientia que disposa del  projecte Pla Social,que ens ha donat l’oportunitat de poder participar amb l’alumnat de cicle superior a la First Lego League.

L’alumnat, mestres, pares i mares de l’Escola vol compartir amb tots vosaltres el segon premi als valors  que el nostre Centre ha rebut. (Premi del 9 Nou, ens fa l’entrega el Sr. Jordi Molet)

Vídeo de valors:

Podeu veure el vídeo:

projecte hidrodinamics

Explicació del robot.

Imatges a l’UVIC

Aquest dissabte anem a la first lego league a UVIC

Aquest any anem a First Lego League que es farà aquest proper dissabte a UVIC. Estem molt il·lusionats ja que aquest treball ens ha aportat  coneixements i valors. De moment tenim els robots a punt !!!

En aquestes fotos podeu veure tot el treball que hem fet :  la construcció del robot, com hem treballat, la implicació de pares, visita a la depuradora… i molt més !!!

Podeu veure més fotos

Recordeu que esteu convidats/es a venir a veure’ns a l’Edifici del Campus de la Torre dels Frares (Facultat de Ciències i Tecnologia de la UVic-UCC), C/ de la Laura 13.

I si no, ens podeu veure en directe per internet a través del web del canal de televisió local El9TV (http://www.el9nou.cat/). A més, el canal El9TV també retransmetrà l’esdeveniment en directe per televisió a la comarca d’Osona.