Visita d’exalumnes a l’escola.

Aquest dissabte al matí un grup d’exalumnes que aquest any fan 50 anys, han tornat a l’escola per fer-hi una visita. Conjuntament han recordat el temps de quan eren nens i nenes, a més han sorgit de la memòria vells i bells   records de la seva estada al Centre.

 

Toca i sona !!!

Els nens i nenes de P5 hem estat convidats a l’activitat de Porta cua que l’Ajuntament organitza per poder gaudir dels pianos. Hem aprés un munt de coses interessants i ens hem convertit en pianistes per uns moments.

 

per veure més fotos clicar AQUÍ

Arriba la tradicional cantada de Caramelles

La Coral Viladomat va cantar caramelles el  dilluns  de pasqua  realitzant un recorregut per Manlleu. Vam sortir de l’escola a les 10 h del matí i  vam anar  a Llar Residència de salut mental, vam acabar amb una cantada de cloenda a la Plaça Fra Bernadí cap a les 12 del migdia.

Van venir 35 nens i nenes a més dels pares i mares.


 

Fem una carta

Els alumnes de primer de l’Escola Puig-agut de Manlleu escriuen una carta d’agraïment a les monitores de piscina. En aquesta activitat la mestra modela i guia les diferents fases del procés de composició escrita. També es treballen les característiques del gènere.

First Lego League

Moltes gràcies a  La Fundació Scientia que disposa del  projecte Pla Social,que ens ha donat l’oportunitat de poder participar amb l’alumnat de cicle superior a la First Lego League.

L’alumnat, mestres, pares i mares de l’Escola vol compartir amb tots vosaltres el segon premi als valors  que el nostre Centre ha rebut. (Premi del 9 Nou, ens fa l’entrega el Sr. Jordi Molet)

Vídeo de valors:

Podeu veure el vídeo:

projecte hidrodinamics

Explicació del robot.

Imatges a l’UVIC

Aquest dissabte anem a la first lego league a UVIC

Aquest any anem a First Lego League que es farà aquest proper dissabte a UVIC. Estem molt il·lusionats ja que aquest treball ens ha aportat  coneixements i valors. De moment tenim els robots a punt !!!

En aquestes fotos podeu veure tot el treball que hem fet :  la construcció del robot, com hem treballat, la implicació de pares, visita a la depuradora… i molt més !!!

Podeu veure més fotos

Recordeu que esteu convidats/es a venir a veure’ns a l’Edifici del Campus de la Torre dels Frares (Facultat de Ciències i Tecnologia de la UVic-UCC), C/ de la Laura 13.

I si no, ens podeu veure en directe per internet a través del web del canal de televisió local El9TV (http://www.el9nou.cat/). A més, el canal El9TV també retransmetrà l’esdeveniment en directe per televisió a la comarca d’Osona.

Padrins lectors

Aquest és un projecte que vam iniciar ja fa força anys. És una activitat on l’alumnat de 5è i 6è de l’escola va a les classes de P4 i P5 per llegir o explicar un conte. A més fomentem una relació de vincle amb els nens i nenes.

El dimecres vam anar a llegir amb els més petits de l’escola.

Podeu veure més imatges al bloc d’Educació infantil

VISITA A L’ALCALDE I LA POLICIA

Aquest dimecres 29 de novembre els alumnes de 3r de primària hem visitat l’ajuntament, allà l’alcalde ens ha donat la benvinguda a la sala de plens i li hem pogut fer algunes preguntes.

Seguidament hem visitat la policia local, els agents policials ens van explicar quines feines fan. La visita també ha permès als nens i nenes conèixer la flota de vehicles policials.

FOTOS DE LA VISITA A L’AJUNTAMENT I LA POLICIA.

TALLER “MÓN D’EMOCIONS”

El dilluns 6 de novembre, els nens i nenes de 3r hem fet un taller sobre les emocions.

Resultat d'imatges de les emocions

Per què cal educar les emocions?

L’educació emocional afecta el desenvolupament dels alumnes, ja que incentiva la seva motivació, predisposa a actituds més positives, millora les seves relacions i obté millors resultats acadèmics. Per aconseguir que un nen creixi, en tota la dimensió de la paraula, no n’hi ha prou amb l’adquisició de coneixements. Generar un clima emocional positiu també influirà de forma decisiva en el seu desenvolupament.

La Susana i la Núria, de la Fundació Aroa ens han preparat unes activitats molt divertides, a través de la mímica hem après que és la ràbia, l’amistat, tristesa…

Moltes gràcies!

Aquí podeu veure fotos del taller.