L’ escola Puig-Agut obté un dels premis Baldiri Reixach als alumnes.

El cicle mitjà ha fet un projecte basat en el teatre i la ràdio. La iniciativa guardonada es titula Diàlegs.

l’experiència va començar el curs passat i neix de l’afició i l’interès del centre per part de la direcció, el claustre i els alumnes per representar obres de teatre. Es fa des de P3 fins a 6è. En aquest cas, es basa en el diàleg . També entra en funcionament una ràdio experimental.

teatre4

Taller d’experimentació

Els alumnes de quart vam realitzar un experiment per entendre millor com funcionava l’aparell digestiu.
Vam necessitar aquests materials:

Primer, vam triturar magdalenes en una mà de morter i després el vam barrejar amb aigua (tal i com faria la nostra boca amb la saliva). Tot seguit,… Llegeix més»

Premi Baldiri Reixac al projecte: “una passejada pels sectors econòmics”

baldiri3

Aquest curs els alumnes de cicle superior hem guanyat un premi Baldiri Reixac pel projecte: “una passejada pels sectors econòmics”. Aquest projecte interdisciplinari té com a objectiu que els i les nostres alumnes coneguin de manera vivencial els tres sectors econòmics que podem trobar a Manlleu. És un projecte competencial i proper a la realitat de l’alumnat, perquè els coneixements s’adquireixen amb unes activitats totalmente pràctiques. És un projecte transversal de totes les àrees d’aprenentatge. El títol neix precisamente perquè ha estat “passejant” per la ciutat de Manlleu que s’han treballat els sectors econòmics.

El treball s’ha realitzat utilitzant les noves tecnologies: ordinadors, tablets i pissarres digitals.

Volem agraïr a la Fundació Carulla l’atorgament d’un premi Baldiri Reixac als alumnes i també fer extensiu aquest agraiment als lloc que vam visitar : Serradet de Barneres, Mimcord i TAC Osona. A més de Mares Mon i els paradistes del Mercat del dilluns.

baldiri10Podeu veure el projecte: sectors econòmics.

Petxa-kutxa 2016

Aquest curs hem participat en la V mostra de Petxa-kutxa d’Osona. Esperem que us agradi!!!
Una passejada pels sectors econòmics

Cinema i carnaval

Petxa-kutxa

Aquest matí, amb molts nervis i després de força dies d’assaig, hem anat a Vic a presentar els nostres Petxa-kutxa a l’espai ETC. També hi havia altres escoles. Properament penjarem el vídeo.
Els sectors de producció,
Cinema i carnaval.


Va de cinema

Les nenes i els nens d’educació infantil hem estat preparant tot el necessari per passar un bon matí de cinema.Durant la setmana hem participat en diferents tallers per preparar les entrades del cinema, per  fer les paperines de les crispetes i  per fer crispetes i aprendre coses sobre el blat de moro.I per fi, el divendres hem anat al cinema amb les nostres entrades, els acomodadors ens han acompanyat a les nostres butaques i hem pogut disfrutar d’una pel·lícula d’en Mickey Mouse i els seus amics tot menjant les crispetes.

PER VEURE MÉS FOTOS