First Lego League

Moltes gràcies a  La Fundació Scientia que disposa del  projecte Pla Social,que ens ha donat l’oportunitat de poder participar amb l’alumnat de cicle superior a la First Lego League.

L’alumnat, mestres, pares i mares de l’Escola vol compartir amb tots vosaltres el segon premi als valors  que el nostre Centre ha rebut. (Premi del 9 Nou, ens fa l’entrega el Sr. Jordi Molet)

Vídeo de valors:

Podeu veure el vídeo:

projecte hidrodinamics

Explicació del robot.

Imatges a l’UVIC

Aquest dissabte anem a la first lego league a UVIC

Aquest any anem a First Lego League que es farà aquest proper dissabte a UVIC. Estem molt il·lusionats ja que aquest treball ens ha aportat  coneixements i valors. De moment tenim els robots a punt !!!

En aquestes fotos podeu veure tot el treball que hem fet :  la construcció del robot, com hem treballat, la implicació de pares, visita a la depuradora… i molt més !!!

Podeu veure més fotos

Recordeu que esteu convidats/es a venir a veure’ns a l’Edifici del Campus de la Torre dels Frares (Facultat de Ciències i Tecnologia de la UVic-UCC), C/ de la Laura 13.

I si no, ens podeu veure en directe per internet a través del web del canal de televisió local El9TV (http://www.el9nou.cat/). A més, el canal El9TV també retransmetrà l’esdeveniment en directe per televisió a la comarca d’Osona.

3. RoboStars (Manlleu)
9:35 Joc del Robot 1 Aula Magna 1A
10:15 a 10:40 Projecte Científic + Valors Sala 9
12:00 a 12:10 Disseny del Robot Sala 2
12:30 Joc del Robot 2 Aula Magna 2A
13:45 Joc del Robot 3 Aula Magna 1B

 

 

 

Padrins lectors

Aquest és un projecte que vam iniciar ja fa força anys. És una activitat on l’alumnat de 5è i 6è de l’escola va a les classes de P4 i P5 per llegir o explicar un conte. A més fomentem una relació de vincle amb els nens i nenes.

El dimecres vam anar a llegir amb els més petits de l’escola.

Podeu veure més imatges al bloc d’Educació infantil

VISITA A L’ALCALDE I LA POLICIA

Aquest dimecres 29 de novembre els alumnes de 3r de primària hem visitat l’ajuntament, allà l’alcalde ens ha donat la benvinguda a la sala de plens i li hem pogut fer algunes preguntes.

Seguidament hem visitat la policia local, els agents policials ens van explicar quines feines fan. La visita també ha permès als nens i nenes conèixer la flota de vehicles policials.

FOTOS DE LA VISITA A L’AJUNTAMENT I LA POLICIA!!

TALLER “MÓN D’EMOCIONS”

El dilluns 6 de novembre, els nens i nenes de 3r hem fet un taller sobre les emocions.

Resultat d'imatges de les emocions

Per què cal educar les emocions?

L’educació emocional afecta el desenvolupament dels alumnes, ja que incentiva la seva motivació, predisposa a actituds més positives, millora les seves relacions i obté millors resultats acadèmics. Per aconseguir que un nen creixi, en tota la dimensió de la paraula, no n’hi ha prou amb l’adquisició de coneixements. Generar un clima emocional positiu també influirà de forma decisiva en el seu desenvolupament.

La Susana i la Núria, de la Fundació Aroa ens han preparat unes activitats molt divertides, a través de la mímica hem après que és la ràbia, l’amistat, tristesa…

Moltes gràcies!

Aquí podeu veure fotos del taller.

 

Benvinguts al nou curs escolar 2017-2018

Aquest curs iniciem l’aliança educativa  Escola Municipal de Música de Manlleu i Escola Puig-Agut. És el Projecte Viladomat.

Aquest projecte ha sorgit a partir de la proposta del Grup de treball d’àmbit escolar en el marc del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) de Manlleu.El projecte parteix de la filosofia de les Escoles Tàndem o les Escoles Magnet.

Aquesta aliança obre la possibilitat de desenvolupar un projecte innovador, de qualitat, atractiu, amb prou magnetisme per convertir-se en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Tant des de l’Escola Municipal de Música de Manlleu, com des de l’Escola Puig-Agut hem acollit la proposta amb molta il·lusió i entusiasme.

Comencem amb l’alumnat de P4 i P5 i Cicle inicial.

English is fun!

These are  examples of some exercises we often do in class. If you listen to the students speaking in English, you’ll realise how much they learnt after a schoolyear.

More videos

 

L’ escola Puig-Agut obté un dels premis Baldiri Reixach als alumnes.

El cicle mitjà ha fet un projecte basat en el teatre i la ràdio. La iniciativa guardonada es titula Diàlegs.

l’experiència va començar el curs passat i neix de l’afició i l’interès del centre per part de la direcció, el claustre i els alumnes per representar obres de teatre. Es fa des de P3 fins a 6è. En aquest cas, es basa en el diàleg . També entra en funcionament una ràdio experimental.

teatre4