Ja està aquí el Nadal!

Poc a poc l’hivern comença a treure al nas pel Pompeu Fabra … mireu quina benvinguda tan preciosa li dona l’AMPA amb l’ajuda de tots els nens i nenes de l’escola.

Moltes gràcies a tots!

CURSOS DE CATALÀ A L’ESCOLA D’ADULTS

Benvolgudes famílies,

Us pengem l’enllaç amb la informació sobre els cursos de català que es fan aquest trimestre a l’escola d’adults de Cunit. De totes maneres ens han comunicat que cap el segon trimestre tenen previst fer-ne també d’altres nivells. Per tant, us recomanem a tots els que vulgueu fer algun curs de català, tingueu el nivell que tingueu, que aneu a l’escola d’adults a comunicar-ho per tal que puguin programar cursos dels nivells que necessiteu.

ENLLAÇ

http://www.escolaadultscunit.cat/cfa/cursos-de-catala/

 

Gràcies

Olga Pasqual
M.Estrella Trillo

DIA DE LA MONA 2017

Benvolgudes famílies, durant aquests dies s’aniran penjant fotografies de les mones que es van realitzar a l’escola i de la seva elaboració.
Les anireu trobant als blocs dels cicles.
Moltes gràcies!

Carnaval, carnaval!!

Benvolgudes famílies, com ja sabeu aquest any no hi ha hagut sort i el temps no ens va acompanyar per tal de poder realitzar la festa de carnaval a l’aire lliure.

Aquí us deixem el pregó del rei Carnestoltes i algunes fotos que es van fer. Als blogs dels cicles trobareu les actuacions dels vostres fills. Ho vam passar molt bé!! esperem que us agradi.… Llegeix més»

BLUE-BOTS a l’escola

La setmana passada vam tenir la sort de gaudir d’unes “maletes viatgeres” de Blue-Bots del centre de recursos del Baix Penedès. Tota l’escola va participar; als blocs dels cicles anireu trobant fotografies i vídeos de les diferents activitats que es van fer.

bluebot