DIA DE LA MONA 2017

Benvolgudes famílies, durant aquests dies s’aniran penjant fotografies de les mones que es van realitzar a l’escola i de la seva elaboració.
Les anireu trobant als blocs dels cicles.
Moltes gràcies!

Carnaval, carnaval!!

Benvolgudes famílies, com ja sabeu aquest any no hi ha hagut sort i el temps no ens va acompanyar per tal de poder realitzar la festa de carnaval a l’aire lliure.

Aquí us deixem el pregó del rei Carnestoltes i algunes fotos que es van fer. Als blogs dels cicles trobareu les actuacions dels vostres fills. Ho vam passar molt bé!! esperem que us agradi.… Llegeix més»

BLUE-BOTS a l’escola

La setmana passada vam tenir la sort de gaudir d’unes “maletes viatgeres” de Blue-Bots del centre de recursos del Baix Penedès. Tota l’escola va participar; als blocs dels cicles anireu trobant fotografies i vídeos de les diferents activitats que es van fer.

bluebot

L’AULA DELS SENTITS

El passat 25 de gener la nostra escola, més concretament l’Aula Multisensorial, va ser portada al diari ARA de Tarragona. Clicant a la següent imatge teniu accès a la noticia en format PDF.

aula-multisensorialNOTA ACLARIDORA
Al diari ARA surten unes suposades manifestacions que posen en qüestió la professionalitat i la feina que fa “l’escola bressol de Cunit”.
El Claustre i la direcció de l’escola Pompeu Fabra volem manifestar que mai, mai, les hem fet i ho atribuïm a un error del diari.
Sempre hem reconegut, tant en públic com en privat, la immillorable feina que es fa des de la Llar d’infants el Trenet de Cunit. I que es demostra per la gran col·laboració que en anys duem a terme: cantada de nadales, concerts, tallers conjunts, portes obertes…
Lamentem aquest error.