Treball d’investigació: Els aliments

Els nens i nenes de segon  hem treballat molt aquest trimestre. El nostre TDI s’ha centrat en descobrir com funciona l’aparell digestiu i com les persones ens alimentem.

Hem descobert que el nostre cos necessita energia per funcionar i matèria per créixer. Això ho obtenim a partir de dels aliments que ingerim. Per això és molt important que fem una bona alimentació.

Ara ja sabem els diferents orígens del aliments i com aquests es classifiquen en una piràmide que ens indica quin hem de prendre cada dia, de quins no n’hem d’abusar i quins són els nutrients que ens aporten.

El més interessant va ser, que vam elaborar un menú de tot un dia per fer-lo i menjar-lo  durant l’estada al CdA Juneda  on  vam tenir  l’oportunitat de poder reflexionar i valorar si els àpats que havien proposat eren adients i saludables.

Ens ho hem passat molt bé!

Mostra fotogràfica

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>