Sortides i Activitats

Al llarg del curs es van fent diverses activitats i sortides  complementàries del treball a l’aula, les quals ofereixen als alumnes la descoberta d’altres entorns  i  reforcen  l’assoliment dels coneixements previs relacionats amb diferents àmbits d’aprenentatge.

Es programen a l’inici de curs  de manera que siguin interessants, motivadores i   adequades a l’edat dels alumnes i des de  perspectives relacionades amb la ciència,  els idiomes,  la música, l’art, el teatre i altres continguts que es materialitzen a través de visites  al Cosmocaixa, al Palau de la Música a L’Auditori, a diferents Museus, a Teatre, a Mercabarna. . ..

També participem en moltes de les activitats que promou l’Ajuntament de Sant Just per a les escoles com per exemple: les Trobades Esportives, l’ Educació Viària, el coneixement i l’ús de la Biblioteca “Joan Margarit”, l’Educació Ambiental, Tallers sobre l’energia, Projecte PAL d’animació a la lectura, Visita a l’Ajuntament, Coneguem al “Rifenyo” i els “ Gegants”, Audicions musicals a l’Ateneu  i altres activitats compartides amb entitats i escoles del poble.

 

COLÒNIES

Ed. Infantil: P5

Els alumnes de P5 fan colònies de dos dies amb estada d’una nit fora de casa.

Primària: 2n, 4t i 6è

Els alumnes  de 2n, 4t i 6è, fan colònies de 3 dies amb estada de dues nits fora de casa.

 

SORTIDA ALTERNATIVA

Ed. Infantil: P3 i P4 i Primària: 1r,3r i 5è

Els alumnes de P3, P4, 1r,3r i 5è fan una sortida lúdica de tot un dia alternativa a les colònies .

 

ACTES I CELEBRACIONS

Les festes que celebrem a l’escola són: la Castanyada,  Santa Cecília,  Nadal,  Carnaval, Cloenda del Projecte,  Sant Jordi-Certamen Literari,  Comiat de 6è i Festa final de curs.

Algunes són de règim intern i altres obertes a les famílies.  De totes elles es penja un  ampli reportatge fotogràfic a la web de l’escola