14 DE MARÇ JORNADA DE PORTES OBERTES

MANIFEST
En relació a la vaga feminista del dia 8 de març de 2018

 

En relació a la vaga feminista d’avui 8 de març de 2018, convocada pel Moviment Feminista i els sindicats CCOO i UGT, majoritàriament, les dones i els homes que treballem a l’escola pública Mare de Déu del Patrocini de Cardona

MANIFESTEM:

  1. Que treballem en una empresa, la Generalitat de Catalunya, on es respecten els nostres drets i els nostres deures.
  2. Que no hi ha cap diferència salarial entre els homes i les dones d’aquesta empresa,  tots els treballadors cobrem el mateix en funció de la nostra categoria salarial, funcions i antiguitat, sense fer discriminacions per raó de sexe.
  3. Que totes les dones que hi treballem tenim mesures que ens permeten conciliar la vida familiar i la laboral.
  4. Que en cap moment s’ha discriminat a cap treballadora pel fet de tenir fills petits o estar embarassada tenint en compte que el seu horari laboral li ha de permetre tenir cura dels seus fills.
  5. Que totes les treballadores tenim les mateixes oportunitats de promoció dintre de l’empresa que els nostres companys masculins.
  6. Que totes les treballadores d’aquesta escola tenim accés, a l’igual que els nostres companys homes, als càrrecs directius.

Per tot el que hem manifestat i perquè pensem que encara queda molt camí per recórrer, avui NO farem VAGA però parlarem del tema amb el nostre alumnat per tal de poder reflexionar i fer avançar la societat en la que vivim, i ho farem avui i cada dia en l’educació dels nostres infants, en solidaritat cap a totes les dones treballadores que no són tan afortunades com nosaltres.

Cardona, 8 de març de 2018

JORNADA POÈTICA

Dimarts 6 de març, a partir de 2/4 d’11, en diversos espais del poble, l’alumnat de l’escola i de l’institut participem en una jornada poètica. No us ho perdeu! La cloenda es realitzarà a les 12 h a la Plaça de la Fira. L’alumnat s’ha de venir a buscar a dos quarts d’una a la Fira. Els nens i nenes que realitzen extraescolars de migdia o menjador, seran acompanyats pels mestres de l’escola.