La setmana passada l’alumnat de cicle inicial vam realitzar el segon taller de cuina saludable al Centre Cívic El Sortidor. Vam cuinar unes delicioses pizzetes en forma de gatet.
Ingredients:
– farina, aigua, oli per fer la base.
– tomàquet triturat i formatge per enfornar.
– olives negres, pebrot vermell i mongeta tendra per fer la cara del gat.
Elaboració:
1. Barregem l’oli, l’aigua i la farina. Amassem la barreja fins que no s’enganxa.
2. Fem una boleta i l’estirem fins que tenim una base fina.
3. A sobre hi posem tomàquet triturat i formatge i enfornem durant 10 minuts.
4. Amb les olives, el pebrot vermell i la mongeta tendra fem la cara del gat.
Mmmmmmmmmmmm boníssim i molt saludable!
Els tallers de cuina formen part del programa L’escola A taula! del Centre Cívic El Sortidor, amb la tallerista especialitzada en cuina infantil Cristina Vicentini. En el següent vídeo podeu veure què bé ens ho passem.
I el proper mes d’abri hi tornem, aquesta vegada per preparar unes delicioses i saludables postres. Seguirem informant!