Visita a la cuina central d’Endermar.

El passat 1 de desembre una representació del Consell Escolar vam anar a visitar la cuina central d’Endermar on s’elabora els dinars que mengem cada dia.

L’Àlex ens va explicar i ensenyar l’organització de l’empresa i els espais de magatzems dels aliments, la cuina (fogons, neveres, …), la neteja dels estris i contenidors d’aliments, les sales on es dipositen les safates dels aliments cuinats abans de la seva distribució.

La sel·lecció dels productes primers, amb els que s’elaboren els dinars, és de qualitat i de proximitat.

L’Àlex ens va transmetre la seriositat i alhora la professionalitat i cura de tot el procés, junt amb la motivació de qui s’estima la feina que fa.

 

3 comentaris

Respon a Oriol Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>