HA ARRIBAT EL REI CARNESTOLTES!!!

Ja tenim aquí el rei Carnestoltes i aquest any com que estem treballant el tema de la màgia, vet aquí que ha aparegut dins un barret, tot eixerit!! Quin Carnestoltes més original!
Aquí us deixem el pregó! Esperem que tots complim amb les normes!

El Carnestoltes… Llegeix més»

Els miralls màgics

Avui mateix hem tingut una sorpresa a l’escola… ens han aparegut uns miralls ben màgics que ens fan veure molt i molt alts i prims o també molt i molt baixets i grassonets, quina cosa més estranya i fantàstica!!
Aquí els podeu veure…si veniu a … Llegeix més»

AMPOLLES PER LA SOSTENIBILITAT

L’AMPA de l’escola i fent honor a la nostra titulació com a escola verda, ha obsequiat a tots els alumnes amb una ampolla verda feta de material reutilitzable per tal de contribuir a la reducció de residus dins el centre.

CALENDARI curs 17-18

Curs: 12 de setembre a 22 de juny
Festes: 11 de set., 12 d’oct., 1 de nov., 6 i 8 de des., 1 de maig
Vacances Nadal: del 23 de desembre al 7 de gener
Setmana Santa: del 24 de març al 2 d’abril
Festes locals: 30 de novembre i… Llegeix més»

UN VIDEOCLIP EN LA ESCUELA

Los alumnos de 5º han realizado un ejercicio de cómo hacer un videoclip y al parecer han descubierto que todo merece un esfuerzo y que no es tan fácil. Queremos agradecer desde estas páginas la gran ayuda de Jonatan Niubó, encargado de filmar y de… Llegeix més»

L’ESCOLA I ELS REFUGIATS

El dia 13 de febrer va ser un dia especial per l’escola i els seus alumnes, vam rebre la visita de TV3 per tal de realitzar un reportatge sobre la iniciativa de recollir aliments per un camp de refugiats a Grècia. Aquesta proposta ens la… Llegeix més»

DENIP a l’escola

El dia 30 de gener vam celebrar el dia de la pau i la no violència a les escoles amb un seguit d’activitats molt interessants per a tots nosaltres. Aquest any el tema dels REFUGIATS va ser el centre d’aquest dia. Ens va visitar l’Alba… Llegeix més»