CANTÀNIA: “PARTÍCULES”

El 8 de maig a les 16.30h els alumnes de 5è participarem al concert de Cantània a L’Auditori de Barcelona juntament amb altres escoles que participen en el projecte.

Ja ho tenim tot preparat per interpretar la Cantata: “Partícules” on assistim a l’origen de l’Univers. Ara fa uns tretze mil vuit cents milions d’anys hi va haver una gran explosió: un magma ben espès que de cop s’espandeix. És l’origen del món; tot és calent i roent. Una mena de sopa caòtica i incandescent…

Hem treballat moltíssim i tenim moltes ganes de fer aquest concert!

QUÍ EMBRUTA EL MAR?

En el marc del Programa d’Escoles Verdes , hem tingut l’oportunitat de comptar amb la cessió de l’exposició QUI EMBRUTA EL MAR? de l’Agència Catalana de l’Aigua.

Durant uns dies tot l’alumnat de l’escola ha passat a visitar l’exposició i ha reflexionat sobre aquest tema que ens preocupa. També ha estat exposada al gimnàs el temps que s’ha obert a les famílies l’exposició de treballs de Sant Jordi.

Fotos

 

DIADA DE SANT JORDI

Sant Jordi ha arribat a l’escola amb un munt d’activitats. Hem encetat la jornada amb els Jocs Florals on s’han premiat els guanyadors del certamen de poesia. Hem esmorzat un bon pa amb xocolata i tot seguit hem gaudit dels tallers que l’AMPA ens ha preparat. Per la tarda hem assistit a la mostra de teatre que els nens i nenes de 6è han preparat per a tota l’escola. Un dia rodó!

Concurs Apilo XII

El dilluns 23 és l’últim dia per portar piles a l’escola pel concurs Apilo XII. La nostra missió és recollir el màxim nombre de piles per reciclar i salvar el planeta. Ens ajudes a aconseguir-ho?

Beques menjador

D’acord amb la informació rebuda des del Consell Comarcal us informem del següent:

En data 10 d’abril de 2018 s’aprova per decret de presidència núm. 96/2018 del Consell Comarcal, les BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A L’ATORGAMENT D’AJUTS INDIVIDUALS DE MENJADOR ADREÇATS A ALUMNAT D’ENSENYAMENTS OBLIGATORIS I DE SEGON CICLE D’EDUCACIÓ INFANTIL DE CENTRES EDUCATIUS SUFRAGATS AMB FONS PÚBLICS PER AL CURS 2018-2019 DE LA COMARCA DEL BAIX LLOBREGAT, d’acord amb els criteris establerts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, que són molt similars a la convocatòria del curs passat.

Llegeix més»

TALLER DE CERÀMICA

Tota l’escola hem fet un taller de ceràmica al voltant de la temàtica de Sant Jordi. Cada classe ha fet roses i dracs amb diferents tècniques que ens ha proposat la ceramista Montse Artés. Hem gaudit d’allò més tocant el fang i pintant les diferents peces. Si voleu veure un tastet d’algunes de les sessions cliqueu sobre la foto.

Carnestoltes 2018

VÍDEO

Extra!!! Extra!!! Ja tenim el vídeo de les actuacions completes de Carnestoltes!!
Estem molt agraïts a la Sònia Vidal, a la Meritxell Pubill, al Joan Manzanares per enregistrar el dia de l’actuació i a l’Iván Comas per la seva posterior edició. Moltes gràcies!!! Un cop més família i escola…un bon equip!!!!

Campanya Ens estimem la Pública

Aquí us deixem el vídeo que s’ha elaborat enguany per part de l’Ajuntament de Molins per tal de donar veu a l’escola pública de la Vila ara que ens apropem al període de preinscripció i matrícula.