Sortida a l’Espluga de Francolí

Els nens i nenes de 4t, el divendres 31 de març, vam anar a les coves de l’Espluga de Francolí.

  Quan vam arribar vam anar a esmorzar a un parc a prop del riu Francolí i en acabar vam jugar una estoneta. Després vam fer dos grups, 4t A va fer un taller i 4t B va començar fent la visita a la cova.

  La visita a la cova va ser molt interessant però estava molt fosca i feia una miqueta de por. El monitor ens va parlar de com vivien els homes primitius, com caçaven i les eines que feien servir, perquè eren nòmades… També ens va explicar com, fa milions d’anys, es va formar la cova degut a la força de les aigües del riu Francolí que s’obrien camí cap al mar.

  Per fer el taller vam anar a una altra part de la cova . Abans d’entrar vam fer una cabana amb pals. Després, ja a dins, vam veure tres figures humanes de l’ Homo Sapiens, l’Homo Habilis i l’Homo Erectus. Ens van explicar les diferents tècniques que feien servir per caçar i vam pintar una rajola dibuixant una escena de caça.

  Quan vam acabar vam anar al parc  a dinar. Vam jugar una estona i cap a les tres ja tornàvem cap a l’escola.

  Ens va agradar molt i voldríem tornar-hi!

                                                                                 Els nens i nenes de 4t

Per veure les fotos cliqueu aquest enllaç

https://goo.gl/photos/5K9cCGjcLTFGt9nT9

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>