Ja tenim el nostre racó de farmàcia!!

Aquest trimestre els nens i nenes de 1r. hem treballat la farmàcia. Teniem l’objectiu de crear la nostra pròpia farmàcia per a jugar-hi tots junts. Primer de tot, vàrem demanar a les families caixes buides de pastilles, xarops, gotes… per tal de tenir material per a jugar-hi. Vam fer la classificació dels medicaments i de seguida ens vam posar a treballar conjuntament per a crear la nostra farmàcia. A continuació, vam escriure una carta a la Teresa, directora de l’escola, per a demanar permís per a muntar la farmàcia al passadís, ja que a la classe teniem problemes d’espai. Un cop teniem el permís de la Teresa vam fer els plànols de la nostra farmàcia i vam decidir entre tots quina ens agrada més. Aquí us deixem fotos de tot el procés de la nostra farmàcia! Ens ho passem molt bé jugant i també hem après moltes coses en tot aquest procés.

Volem donar les gràcies a tots els companys i mestres de 1r, el Pascual i direcció per ajudar-nos a que la nostra farmàcia sigui tan bonica!

Cliqueu aquest link si voleu veure les fotografies!

https://goo.gl/photos/ocGZhqNUEL2HnbWW9

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>