LA RATETA US PROPOSA UN JOC, VOLEU JUGAR?

Hola amics i amigues!

Com han anat les vacances?

Jo he tingut uns dies molt entretinguts.

Com que aviat serà Sant Jordi he preparat un joc. Pot participar tothom qui vulgui, i entre els participants que hagin resolt bé totes les proves farem un sorteig el dia de la festa.

El joc és una gimcana on haureu d’anar resolent unes proves que us aniran portant a fer diferents coses a diferents llocs del poble.

Voleu jugar amb mi?

La primera prova consisteix en resoldre el següent enigma. És la direcció del lloc on heu d’anar.

Recordeu que quan arribeu unes noies molt amables i simpàtiques us donaran les instruccions per poder continuar jugant. És importantíssim que els hi digueu QUIN CURS FEU, perquè entre petits i grans hi ha  alguna diferència.

Aquí teniu les pistes:

  1. Sóc un ratolí i com a bon ratolí m’encanta el formatge. Heu d’anar a un carrer amb nom de marca de formatge dins del nostre municipi.
  2. Per si encara no ho heu esbrinat, us diré que aquest nom esgarrifa a qui a la Cerdanya vol anar, perquè per uns túnels molt cars ha de passar
  3. Per saber el número heu de resoldre la següent endevinalla

“És més d’un, sense arribar a tres, i arribo a quatre quan em donin dos més”

Ho teniu ja?

Doncs apa! A buscar les instruccions per continuar jugant.

Fins aviat:

La rateta

1 comentari

  1. Marta Girona Agut

    Us felicito per aquesta fantàstica idea de fer una gimcana pel nostre poble, coneixent els comerços tot jugant i buscant llibres. BRAVO!!!!
    Crec que està sent tot un èxit!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>