En marxa el Bibliopati

Com ja sabeu el curs passat vam engegar una nova proposta per fomentar el gust per la lectura, el BIBLIOPATI! Va ser un èxit, per això aquest curs li hem volgut donar forma a aquest projecte i hem convertit un racó de l’escola en un espai molt acollidor per aquesta activitat.

Encara ens falten alguns retocs, però mentrestant l’activitat s’ha iniciat aquesta setmana i ha estat un èxit de participació.

Com a novetat en el funcionament, els nens i nenes poden triar si volen llegir al racó o bé agafar un llibre per compartir en algun espai del pati.

Dos alumnes voluntaris de cicle superior i les responsables de biblioteca s’encarregaran de vetllar  pel bon ús del material, l’orde i l’assessorament en les lectures.

Us pengem les primeres imatges de l’activitat, ho anirem actualitzant amb les novetats. Les podeu visualitzar clicant a sobre de la imatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>